Fudbal Bubanja na klupi Kotorana

Bokelj dobio novog trenera

Slavoljub Bubanja novi je trener Bokelja. Crnogorski fudbalski stručnjak koji je do finiša minule sezone bio na klupi Arsenala iz Tivta, bio je do prije par dana trener Zvijezde 09 iz Bijeljine, ali je nakon samo mjesec i po dana podnio ostavku.

Sa klubom iz Bijeljine Bubanja je upisao dvije pobjede (u Kupu BiH i u Kupu Republike Srpske), dok je u Premijer ligi doživio četiri poraza (od čega tri od timova koji jure titulu Željezničara, Tuzle i Sarajeva), a razočaran sudijskim odlukama na meču protiv Tuzle odlučio je da podnese ostavku.

Iako je Zvijezda nastojala da ga zadrži, 51-godišnji Nikšićanin nije mijenjao odluku i napustio je premijer ligaša iz Bosne i Hercegovine. Neočekivan raspet Zvijezde i Bubanje iskoristili su čelnici Bokelja, koji je bez trenera još od 15. septembra, kada je nakon poraza od Mornara uslijedio raskid saradnje sa Draganom Đorđevićem.

Prethodna četiri kola Kotorane je vodio član stručnog štaba Zoran Krivokapić, a već u nedjelju na meču protiv Drezge na kormilu Bokelja debitovaće Bubanja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Libero7
Gost
Libero7

Bokelj je pao na najnize grane sa novim rukovostvom i trenerom koji je dosd uspio da ugasi dva kluba u kojim je radio

Ja sam
Gost
Ja sam

Vala je strašno principijelan, znaju Nikšićani

Send this to a friend