Fudbal 1.CFL

Budućnost sa novim trenerom u Grblju

Četiri utakmice prvoligaškog karavana igraće se u subotu, dok je za nedjelju zakazan meč u Nikšiću između Sutjeske i Koma.

Na nebiju novog trenera Mladena Milinkovića, Budućnost gostuje Grblju.

“Ne poznajem igrače, ni ligu, a do sada sam odgledao samo 90 minuta protiv Zete. Ne donosim mišljenje poslije jedne utakmice i dobro je što nam sada predstoji reprezentativna pauza. Tek ću upoznati ekipu, a do kraja polusezone pokušaćemo da zadržimo prvo mjesto na tabeli. Ambicije su najveće, idemo na titulu i Kup. Znam da je ovo klub koji uvijek želi pobjedu”, kazao je novi kormilar plavih na pres konferenciji.

Podgorički fudbaleri pokušaće igrom i rezeltatom da prirede dobrodošlicu novom šefu stručnog štaba.

“Poželio bih dobrodošlicu našem šefu stručnog štaba, kao uspješnu i dugoročnu saradnju. U ostale stvari se neću miješati, ja sam vojnik kluba. Radiću onako kako se nalaže”, rekao je Zarubica, koji je riješio prvi meč četvrtfinala Kupa protiv Jedinstva u gostima (1:0).

“Dao sam nekoliko golova, a svaki od njih je donio rješavanje utakmice. Bio sam čovjek odluke u Bijelom Polju, drago mi je zbog toga, ali cijela ekipa je odigrala kako treba. Rezultat je trebalo da bude ubjedljiviji. Sada se okrećemo Grblju, čeka nas teška utakmica, ali kao i uvijek – idemo na pobjedu. Jurimo oba trofeja. Bez obzira kakve su okolnosti, u kakvom je stanju teren, o tome ne treba razmišljati, već samo o trijumfu kojim bismo sačuvali prvo mjesto”, ističe dvadesetšestogodišnji napadač.

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
MilosBarskiMigo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milos
Gost
Milos

Lako ce Buducnost danas sa Grbljem.

Migo
Gost
Migo

Kakav prelaz danas ce da bude? Kome vise treba fenjerasu ili za titulu?

Barski
Gost
Barski

Ima li trece lige?

Send this to a friend