Fudbal

Budućnost savladala Jedinstvo u prvoj provjeri na Zlatiboru

Budućnost je pobijedila srpskog niželigaša Jedinstvo Putevi sa 5:2, u prvoj kontrolnoj utakmici na Zlatiboru.

Dva gola je postigao supertalentovani, 17-godišnji Vasilije Adžić, pogodio je i Balša Sekulić, a trijumf potvrdio Marko Mravljević sa dva pogotka u finišu.

Podgoričani, koji se pripremaju za pretkvalifikacini turnir Lige šampiona na Islandu, gdje ih 27. juna čeka Eskalades iz Andore, imaće novu provjeru u subotu, kada je rival slovački drugoligaš Dolni Kubin.

“Prije početka utakmice smo postavili određene ciljeve i sa tog aspekta provjera je uspjela. Željeli smo da vratimo tonus utakmica, da ispunimo kondicioni aspekt podijelivši ekipe da igraju 60 i 30 minuta, te da dođe rezultat jer je važan zbog samopouzdanja”, rekao je trener Budućnosti Miodrag Džudović.

“Što se tiče današnjeg dana, cilj je ispunjen, a sjutra nastavljamo sa pripremama i čekamo drugu pripremnu utakmica. Vjerujem da će sve da bude u najboljem redu”.

Za Budućnost su igrali: Pavličić (45′ Dragojević), Ignjatović (60′ Mugoša), Dakić (60′ Tomašević), Ceklić (60′ Pinto), Novović (60′ Maraš), Sekulović (60′ Đuričković), Pavlovski (60′ Mirković), Adžić (60′ Đukanović), Grbić (60′ Ražnatović), Perišić (60′ Milić), Sekulić (60′ Mrvaljević).

Send this to a friend