Fudbal

Buran remi u El klasiku

foto: fcbarcelona.com

Golovi, crveni karton, mnogo tenzija, protesta zbog sudijskih odluka i na kraju remi: Barselona – Real Madrid 2:2.

Dosta uzbuđenja na Nou Kampu i na kraju podjela bodova kojom su daleko zadovoljniji domaćini koji imaju šansu da završe prvenstvo bez poraza iako su protiv najvećeg rivala igrali čitavo poluvrijeme sa igračem manje.

Luis Suarez je doveo domaće do prednosti već u 10. minutu, ali je Real odmah uzvratio preko Ronalda koji se našao na pravom mjesto i ugurao loptu u mrežu nakon što je Benzema šutnuo glavom.

Finiš poluvremena obilježa je nervoza sa obije strane koja je kulminirala isključenjem Serhija Roberta koji je udario u lice Marsela i dobio direktan crveni karton.

U nastavku je Real smatrao da je u nekoliko navrata oštećen, tražili su faul koji je prethodio Mesijevom golu u 52. minutu za 2:1.

Zatim su preko Bejla poravnali gosti u 72. minutu, da bi u finišu ponovo protestvovali nakon duela u šesnaestercu Katalonaca poslije kog je pao Marselo.

Odavno je poznato da je Barsa šampion, a Real je izborio mjesto u Ligi šampiona. Madriđani će sa gradskim rivalima iz Atletika do kraja da se bore za drugo mjesto.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Roz
Gost
Roz

Xaxaxaxa vidim da navijaci farse lupaju – na ove komentare sto im ne odgovaraju…tuga

Leessi
Gost
Leessi

Farsa je imala odlicnu taktiku.polomiti Ronalda,sve ostalo je manje bitno…….I ne svirati onakav ocigledan faul na Varanu i cist penal na Marsellu..Mislim ljudi sta se desava sa sudijama..

Niksic
Gost
Niksic

Politika, kako smiriti Kataloniju. Pokloniti Barceloni titulu

Pg Podgoricani
Gost
Pg Podgoricani

Sramno sudjenje za najvecu utakmicu na svijetu, sve mu prosto ali penal nad Marselom sto rece komentator Alba bi ga sam sebi svirao. Luis Suarez je odavno pokazao da nije covjek, velik igrac, majstor ali takve blamaze, foliranja, itd, itd pocece on opet ujedat. Barsa je realno trebala da izgubi makar2 razlike ali i to je manjr bitno koliko da… Više »

Podgorica
Gost
Podgorica

Svaka cast na komentaru Pg Podgoricani..brao brao brao…ali kao sto vidis navijaci farselone su to koji pored ociju me vide kako su sudije unistile najaci derbi na planeti.i jos jednom uticali na rezultat.brao svaka cast jos jednom

Podgorica
Gost
Podgorica

Koliko sudijskih gresaka veceras..koje su uticale na rezultat..penal.pa faul kod drugog gola..i odvratni piqe povrijedi Ronalda

Roma
Gost
Roma

Nikad ne moze biti najveci…jer je bas mali

Roma
Gost
Roma

Xaxaxaxaxaxaxa

Repubic Of Zabj
Gost
Repubic Of Zabj

Ne mogu da vjerujem da jedna takva fudbalska organizacija,kakva je Spanska,sa fudbalskim sudijama koje ima.koji su najvisi “volovi”.Dozvoljavaju da ih pojedini igraci(suarez)toliko blamiraju,da je to zalosno.Pitam se ,pripremaju li se oni ili analiziraju ponasanje igraca.(prije utakmice)
Piqe kod gola za malo slomi Ronaldu nogu.faul suareza nad Varanom kod drugog gola farse.i penal nad Marselom……

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Nastavlja se dominacijaaa 🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🏆🏆🏆🏆Kakva golcina najveceg 🐐🐐🐐

Send this to a friend