Fudbal Neuspješna provjera

Crna Gora izgubila od Južne Koreje 4:0

U-16 selekcija izgubila od Južne Koreje…

Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore porazom od Južne Koreje startovala je na međunarodnom turniru u Mijanmaru.

Azijska selekcija slavila je sa 4:0, dok su izabranici Slobodana Draškovića propustili nekoliko dobrih prilika za postizanje gola.

“Igrali smo protiv veoma kvalitetne selekcije, taktički i tehnički izuzetno obučene. Koreanci su uglavnom dominirali utakmicom, mada smo mi u prvom poluvremenu promašili dva zicera. Možda su se oni i bolje snašli po ovim vremenskim uslovima, jer je ovdje ogromna vlažnost vazduha, na koju se mi još nijesmo adaptirali. U svakom slučaju, ova utakmica nam može dosta toga pokazati u našem procesu priprema za kvalifikacije”, kazao je selektor Drašković.

Najbolji pojedinac utakmice bio je napadač Južne Koreje Hamin Čang, koji je upisao het-trik golovima u 23, 34. i 47. minutu. Četvrti gol za Južnu Koreju djelo je Sumin Lija.

Na drugoj strani, ,,sokoli“ su promašili dobre šanse u 27. i 31. minutu. Prvo Viktor Đukanović nije iskoristio odličnu situaciju, da bi ubrzo nakon toga Bojan Pavićević bio neprecizan.

U nastavku je izglednu šansu propustio i Aleksa Ćetković u 53. minutu.

U drugom kolu turnira u Mijanmaru, Crna Gora se 16. avgusta od 9 časova po našem vremenu sastaje sa Indonezijom.

tekst: fscg.me

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CG fudbal
Gost
CG fudbal

trebali smo da dobijemo po sansama….

vjecna da je
Gost
vjecna da je

pogledajte dje salju nasu djecu da igraj…nema u evropi turnira do 16 godina ….fscg i nasi treneri grobari fudbala….samo tonemo

Stari
Gost
Stari

Nauci ih da daju golove
Generalno problem svih nasih igraca

Prč
Gost
Prč

Na zalost,to ih niko ne moze naouciti,sa rim se radjas il imas osjecaj ili nemas.mogu ih nauciti kako da stvaraju sanse kako da napaduja,brane se,kako da koriste prednost i kako da ublaze manjak nedostatak kvaliteta…al se jos nije rodio trener koji je nekog igraca naucio kako da pogodi gol iz takozvane sto postotne sanse,to jednostavno ne postoji.

Send this to a friend