Fudbal kvalifikacije za ligu konferencija

Crna Gora ostala bez predstavnika u Evropi, častan oproštaj Sutjeske

Ostavila je Sutjeska odličan utisak u dvomeču sa favorizovanim Makabijem, ali evropska avantura za Nikšićane je završena.

Tim Milije Savovića izgubio je u Tel Avivu od izraelskog vicešampiona rezultatom 3:1 u revanš meču druge runde kvalifikacija za Ligu konferencija.

Nakon 0:0 na DG areni tinjala je nada da Sutjeska može režirati iznenađenje, ali uprkos odvažnom nastupu našeg tima, Makabi je zasluženo prošao dalje.

Dvostruki strijelac za domaće bio je Osama Halaila, u 25. i 33. minutu.

Nekoliko desetina sekundi prije drugog gola Makabija, Sutjeska je bila blizu izjednačenja – Marko Vuković je udarcem sa distance uzdrmao stativu.

Drugo poluvrijeme donijelo je bolju napadačku igru crnogorskog predstavnika, a već u 51. minutu Vladan Bubanja je glavom, uz pomoć jednog od igrača izraelske ekipe, smanjio na 2:1.

Rezervista Makabija Matan Hozes je u 65. minutu promašio čist zicer da domaćima vrati dva gola prednosti, a nedugo zatim Sutjeska je imala najbolju šansu da poravna rezultat.

Poslije kornera Dragana Grivića, Marko Matanović je iz dobre pozicije gađao glavom tik pored desne stative.

Sutjeska je do kraja tražila način da ponovo zaprijeti Danijelu Perecu, a sve nedoumice oko putnika u narednu rundu kvalifikacija otklonio je Ilon Almog u drugom minutu nadoknade.

Eliminacijom nikšićkog kluba Crna Gora je ostala bez predstavnika na međunarodnoj sceni…

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bulat
Gost
Bulat

Poslije teških blamiranja ova Sutjeskina igra je navodno bila dobra I hrabra.Sada se zadovoljimo nekim mrvicama da bi nekako ublažili užasan utisak nastupa naših timova u Evropi.Ruku na srce I ovo je bilo na minimumu jer je bilo očigledno da Sutjeska ne može ni u jednom trenutku uspostaviti kontrolu nad utakmicom.Ali,eto,ispao je častan poraz od koliko-toliko jakog protivnika pa smo… Više »

Jovana
Gost
Jovana

Savovic je zastidje.Dje ste njega doveli da bude trener.

Dejan
Gost
Dejan

Ima li gore lige, gorih trenera i gorih fudbalera trenutno u Evropi od Crnogoraca ?

Rade007
Gost
Rade007

Muški vala,sa 2% pośeda lopte i bez prelaska centra tokom 0:0. Kad su primili 2 gola,kao nešto napadali,a vidi se da niti žele prolaz,niti imaju kvalitet za to.

Mačka u čizmama
Gost
Mačka u čizmama

Sutjeska. ❤️

Vesko
Gost
Vesko

Sutjeska je bila odlična ,hrabro su igrali ,bili mozda i blizu da izjednace.Ali treci gol je malo pokvario utisak.Tako je to kad u ekipi imaš jednog Raicevica koji je cistu loptu prodao njima.A imao je i jednu sansu ali je reagovao kao njihov igrač.Nejasno zasto nije bio na tansfer listi.Covjek ,ruku na srce ,ne zna ni da trci.

Makseodavde
Gost
Makseodavde

Pa koga da dovedu. Dejo nece da pusti vise stranaca.

King Henry
Gost
King Henry

Muski, malo je srece falilo, u svakom slucaju bravo.

Baba Vanga
Gost
Baba Vanga

Sta je ovdje BRAVO? Ubjedljiv poraz?

Jovan
Gost
Jovan

Pa dobro ljudi, golman im je skuplji nego naš tim da sve stadionom.

Send this to a friend