Fudbal

Dejo: Svi sanjamo Mundijal!

Crna Gora igra večeras protiv Danske jednu od najvažnijih utakmica od formiranja nacionalnog tima, a prvi čovjek našeg fudbala Dejan Savićević rekao je da svi sanjaju plasman na Mundijal.

Genije je istakao da su “sokolovi” prije godinu u Kopenhagenu savladali večerašnjeg rivala i najavili visoke domete u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

“Ušli smo u sam finiš kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Za nama je osam mečeva, pet velikih pobjeda i mnoštvo emocija koje ovaj ciklus čine posebnim. Pred nama su dva posljednja koraka, dvije velike šanse za istorijski uspjeh i prvi plasman na veliko takmičenje, za oduševljenje svih navijača reprezentacije Crne Gore.

U četvrtak nas očekuje duel sa Dancima, izuzetnom selekcijom koja u finiš kvalifikacija ulazi sa istim ambicijama kao i Crna Gora. Tačno prije godinu dana gostovali smo u Kopenhagenu, iz kojeg smo ponijeli izuzetne utiske. Pogotovo lijepi bili su oni sportski, nakon veličanstvenog trijumfa na “Telia parku”, kojim je Crna Gora najavila da će se do samog kraja boriti za mjesto na Mundijalu. Godinu kasnije čeka nas duel pun uzbuđenja od kojeg će, najiskrenije vjerujem u to, naša selekcija izaći kao pobjednik.

foto: Anadolija

Igrače očekuje 90 minuta velike borbe, mnogo truda i prolivenog znoja na terenu kako bi našu Crnu Goru primakli korak bliže ostvarenju velikog sna. Međutim, za veliki uspjeh bićete nam potrebni i vi, navijači naše reprezentacije. Gromoglasna podrška sa tribina našeg najvećeg stadiona daće krila igračima da još jednom prelete velikog rivala i siguran sam da će je imati od prvog do posljednjeg sudijskog zvižduka.

Sanjamo, svi zajedno. Vjerujemo, svi zajedno. Do nove pobjede!”, kaže se u poruci legende evropskog fudbala.

Crna Gora i Danska igraće večeras od 20.45.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
anuscg
Gost
anuscg

kako ce crveni fasovati ostace da se prica

BGD
Gost
BGD

Sve najbolje Komsije,da pobedite veceras i da idemo zajedno na svetsko.Danska jeste jaka i igra dobro u poslednje vreme,ali vi ste isto jaki,a i domacini ste,tako da bi trebalo jedno 2-1,3-1 za vas.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Iz tvojih u Bozije! Ziv bio komsija i srecno na mundijal.

joko
Gost
joko

Alooooo probudite se Genije.Nije više trulo u državi Danskoj no kod nas smrdi na trulež!!!

brko mali
Gost
brko mali

Bjeloza svaka ti dala!!!

Krilatica
Gost
Krilatica

Idemo do pobjede

Konolpyanka
Gost
Konolpyanka

Taman sanjate

Amfilohije
Gost
Amfilohije

crkni

Bjeloza
Gost
Bjeloza

Konolpyanka,sakrij se nedje u najmracniji ugao sobe i stavi cepice u usi jer ce ti usi,srce,mozak parati pjesma o nasoj crnoj gori.stavi neke tamne naocare da ti oci ne zasuze od pogleda na nase zastave.i ako ne daj boze ne uspijemo cuce se ne” tuguj nocas gore glavu”…kako god osjecaces se kao poslije referenduma.tuzan,jadan kao i svaki kvisling.tu si,zivis u… Više »

Bobic
Gost
Bobic

Odavno nesto bolje nisam procitao…svaka cast ..na nivou,bez uvreda (jer se ne treba spustati na njihov nivo) a tako jako…svaka cast

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Svaka ti cast na tekstu moj Bjeloza.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Bravo bjeloza! Obično ne lajkujem komentare pune gramatičkih grešaka ali sam tvoje progutao nekako.

Peđa
Gost
Peđa

Odavno nisam pročitao bolji komentar! Bravo Bjeloza?

Send this to a friend