Fudbal Romantičari razbili maler u novoj sezoni

Dobru igru konačno ispratio i rezultat

OFK Titograd je već na premijeri protiv Sutjeske pokazao dosta dobrih stvari, ali je nakon četiri kola u koloni pobjeda i postignutih golova imao nulu.

Međutim, iskusni strateg Dragoljub Đuretić nije paničio, uporno je ponavljao da će doći realizacija, a samim tim da će ekipa krenuti i sa pobjedama, da ga raduje igra, koja je iz meč u meč sve bolja. Ali, vrijeme je odmicalo, čekali su se rezultati. Baš zbog toga protiv Koma, možda prvi put u sezoni Titograd je bio pod određenim pritiskom, jer je definitivno bilo vrijeme za pobjedu.

“Kada bih analizirao prva četiri kola, mislim da je jasno da smo i u tim utakmicama igrali dosta dobro. Protiv Sutjeske smo imali igru, primili gol iz penala, da ne pominjemo tek duel protiv Rudara gdje smo dominirali, a onda poraženi u samom finišu. Dakle, jasno je da smo igrali dobro, ali nijesmo imali realizaciju”, objašnjava Dragoljub Đuretić, strateg Titograda.

Gradski derbi osim trijumfa donio je dosta pozitivnih stvari za “romantičare”. Bekovi, posebno Roganović, te krila Mendi i Merdović pokazala su se sjajno, tako da je domaćin po bokovima probijao gotovo svaki put rivala. Mladi Brnović nije ušao u meč baš najbolje, ali je postigao gol, da bi nastavku šansu dobio Škrijelj, koji je odmah potvrdio ogroman potencijal.

“Mladi Škrijelj je u igri jedan na jedan možda i najjači igrač u ligi. Nema defanzivu, tako da radimo na tome. Ali, perspektivan je, a bez dileme naš najopasniji igrač, opasniji od Mendija. Ima brzinu, uvijek može da napravi preokret, tako da koristićemo ga da uđe da napravi nešto i unese živost”, bio je prilično zadovoljan partijom Škrijelja Đuretić, koji je apostrofirao i učinak Brazilca koji je u finišu dobio šansu.

“Gomes nije prošao pripreme. Došao je na kraju prelaznog roka, polako ulazi u ritam, ali radi se o dobrom igraču, koji će nam sigurno koristiti. Dobio je šansu u finišu i vidjelo se da ima kvalitet. Bez dileme dosta pozitivnih stvari iz meča sa Komom”, istakao je Đuretić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rade007
Gost
Rade007

Pa jeste pobijedili ste vašu filijalu Kom,to cijela Podgorica zna.

Send this to a friend