Fudbal

FSS se zahvalio Fudbalskom savezu Crne Gore

foto: FSCG

Fudbalski savez Srbije je čestitao FSCG na organizaciji utakmice drugog kola kvalifikacija grupe G za Evropsko prvenstvo i zahvalio se na gostoprimstvu.

“Predsjednik i generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić i Jovan Šurbatović uputili su predsjedniku Fudbalskog saveza Crne Gore Dejanu Savićeviću pismo zahvalnosti za organzaciju utakmice drugog kola kvalifikacija za plasman na EURO 2024 i gostoprimstvo koje je imala selekcija “orlova” tokom boravka u Podgorici”, objavio je FSCG.

U pismu čelnika Fudbalskog saveza Srbije navodi se:

“Želeli bismo ovom prilikom, u ime Fudbalskog saveza Srbije, da Vam se zahvalimo na besprekornoj organizaciji i gostoprimstvu prilikom posjete naše delegacije Vašem savezu. Raduje nas što je utakmica protekla u fer i sportskoj atmosferi. Uvjereni smo da će naša saradnja ostati na najvišem nivou i u vremenu koje dolazi”.

“Fudbalski savez Crne Gore ovom prilikom se zahvaljuje Fudbalskom savezu Srbije na odličnoj saradnji tokom pripreme utakmice i doprinosu koji su svi članovi delegacije FSS dali da utakmice protekne u sjajnoj atmosferi”, dodao je FSCG.

Srbija je u meču koji je odigran u ponedjeljak pod Goricom slavila 2:0.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ana
Gost
Ana

Fala na poklonu evo vam 3 boda

Send this to a friend