Fudbal

Fudbal za uživanje

foto: fscg.me

Fudbaleri Grblja, koji su nanizali šest mečeva bez poraza, uz zavidnu efikasnost, dočekuju mladi sastav Zete koja igra lepršavo i efikasno.

Na terenu kraj Jadranske magistrale se stoga može očekivati dopadljiva igra dva sastava koja su u usponu forme. ,,Trikolori” su u prošlom kolu iznenadili Titograd, pa bi eventualna pobjeda nad “vukovima” značila korak bliže gornjem domu na tabeli.

Nakon duela sa Zetom, tim Veska Steševića čekaju još dva velika ispita protiv Budućnosti i Sutjeske.

“Bodovi osvojeni u Podgorici prije sedam dana mnogo nam znače jer smo svjesni težine izazova u naredna tri duela. Ali, ekipa je u dobroj formi i još boljem raspoloženju, spremna da nastavi sa dobrim igrama i rezultatima”, ističe kapiten Grblja Marko Kordić, koji je odbranama u duelu sa Titogradom doprinio pobjedi “trikolora.

Neka potraje niz

Zeta je ekipa sa najboljom formom u ligi, nije poražena u posljednjih 13 mečeva u prvenstvu i Kupu i sa epitetom favorita dočekuje duel u Radanovićima.

“Atmosfera je odlična, guramo dobro i nadamo da ćemo nastaviti niz. Svi bismo voljeli da serija traje što duže, ali ne zavisi sve od nas, već i od rivala. Veoma smo mlada ekipa i ne znamo do kada će ovo trajati. U svakom slučaju, treniramo dobro, sve kockice su složene i mislim da možemo dosta da uradimo ove sezone”, kazao je vezista Stefan Vukčević.

,,Trikolori” i ,,vukovi” su se sastaj ali tri puta ove sezone. U prvom krugu prvenstvabilo je 0:0, dok je u osmini finala Kupa oba puta slavio tim Dragoljuba Đuretića-l:0 i 2:l.

“Izuzetno poštujemo Grbalj, sa kojim smo uvijek igrali teške utakmice, naročito u gostima. Teren nije u baš idealnom stanju, nećemo moći da nametnemo prepoznatljivu pas igru i to je još jedan otežavajući faktor. Ipak, alibija nema, uslovi su isti za sve, idemo na tri boda”, poručio je Vukčević.

Zeta ima kadrovskih problema. Srđan Krstović, Danilo Pešukić, Ivan Vukčević i Nikola Krstović su na spisku omladinske reprezentacije i nijesu trenirali sa klupskim saigračima, a posljednje pomenuti se i povrijedio na meču sa Petrovcem u Kupu i njegov nastup, kao i štopera Jovana Baošića, je pod znakom pitanja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Daxa
Gost
Daxa

Koliko para toliko muzike

Middle Finger
Gost
Middle Finger

Kad vidim da neki mec nase lige najavljuju kao lijep za gledanje dodje mi da povratim.

Send this to a friend