Fudbal Selektor optimista pred meč sa Bugarskom

Hadžibegić: Ne stidim se kada kažem da želim pobjede

Selektor Crne Gore Faruk Hadžibegić rekao je da se ne stidi kada kaže da želi pobjede.

Naš nacionalni tim sjutra će dočekati Bugarsku u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

“Neophodno je duže vrijeme da se stvari sklope, kako bi stigli i rezultati. Potrebno je da smo kompletni, da nemamo problema sa povredama. Imamo želju, ali nećemo padati u euforiju, niti katastrofu. Ne stidim se da kažem da želim pobjede”, rekao je Hadžibegić na konferenciji za novinare.

Trijumf bi bio velika stvar za samopouzdanje nacionalnog tima.

“Samo rezultatima možemo da promijenimo situaciju. Ništa se ne stvara na jednoj utakmici. Moramo i da stvorimo uslove da zainteresujemo publiku za naše utakmice. Pobjeda bi bila odlična jer prolazimo kroz težak period, a vjerujemo u bolje sjutra”.

Smatra da će u predstojećem meču dosta zavisiti od igre Crne Gore.

“Ako odigramo na maksimalnom nivou, vjerujem u pobjedu. Imaju i oni kvalitet, gaje brz fudbal, ali smo i mi dovoljno jaki da ih nadigramo. Nemam pravo da kažem da su bolji, ali smo po kvalitetu makar tu negdje sa Bugarima”, zaključio je Faruk Hadžibegić.

Crna Gora i Bugarska igraće sjutra od 20.45 na stadionu pod Goricom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lipovo
Gost
Lipovo

Pusta zzelja……

Montenegro100
Gost
Montenegro100

Igra li Mandić?

djoma
Gost
djoma

ovi momci nisu nista napravilia a iskreno nijesu ni kvalitet to svi znaju tako da selektorova odgovornost otpada.s,obzirom da je tako forsiraj sto vise momaka iz nase lige bar ce tako momci dobijati na cijenu a klupski fudbal rasti.ovako…

Migo
Gost
Migo

Vidi nemas sto da spremas.. Svakome je jasno ove kvalifikacije su propale!!! No spremaj reprezentaciju za sledece??

oooo
Gost
oooo

A neces ni ti dugo tu bit. Zasmetaces tamo nekom i zdravo djaci. Doci ce opet neko ko bi opet jovo nanovo i tako u krug nikad na neko prvenstvo. Opet ce igrat neki nazovi igraci sa necijeg spiska a ne oni trenutno najbolji i tu je najveci problem.

Pa je li
Gost
Pa je li

Ti kao da pises o reprezentaciji Srbije…Oni imaju taj problem da memadzeri sastavljaju ekipu,ne mi…Kod nas najbolji igraju uvijek kad nisu povrijedjeni

Send this to a friend