Fudbal

Incidenti u Beranama

Prekid utakmice šest žutih kartona i jedan crveni – onome ko nije bio na tribinama Gradskog stadiona v Beranama, mogli bi da stvore pogrešnu sliku o jednoj, u suštini, fer i korektnoj utakmici u kojoj je Dečić ostvario ubjedljivu pobjedu 4:0.

Do prekada utakmice nije došlo usled grubosti na terenu ili svađe fudbalera, već zbog incidenta koji se desio u 73. minutu na zapadnoj tribini stadiona, koja je, inače, zatvorena!?

Naime, jedan od pomoćnih trenera Dečića, Hasim Đoković, koji juče nije bio na klupi Dečića, tokom prvih 45. minuta utakmice nalazio se na istočnoj tribini, pored svečane lože, da bi u poluvremenu prešao na suprotnu, koja je zatvorena. Prema nezvaiičnim informacijama, zvanični predstavnik FK Berane na to je upozorio delegata utakmice, Gorava Neiadovnća, koji nije reagovao i omogućio je Đokoviću da ostane na zatvorenoj tribini.

A onda, u 73. minutu na njoj se našlo još nekoliko osoba krje su, koliko je moglo da se vidi, dobacivale nešto klupi gostiju bacajući predmete prema njima. Nakon toga sudija je prekinuo utakmicu, a po nalogu delegata Nenadovića, susret je nastavljen nakon što su ispražnjene obje tribine. Što se tiče dešavanja na terenu, treba reći da su fudbaleri Dečića do vođstva stigli u 19. minutu igre, kada je Pepić odlično reagovao na proigravanje Markovića, te da su gosti ovjerili pobjedu u 61. minutu, preko rezerviste Gazivode.

Golovi Kovića, postignuti u sudijskoj nadokiadi, za Dečić su predstavljali tačku na uspješno gostovanje u Beranama.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Primorje.
Gost
Primorje.

A da mi to ucinimo, ispali bi ‘Divljaci sa Balkana’ i otvorila se mogucnost za koju bombicu da nam spuste..

Send this to a friend