Fudbal

Jednim potezom otjerali navijače

foto: fk-buducnost.me

Jedno od najvećih pojačanja kluba u prethodnih par godina Petar Grbić, koji je u decembru 2017. predstavljen zajedno sa Lakićem, praktično je otjeran iz Podgorice zbog sukoba sa trenerom Govedaricom. Tada je klub stao na stranu stratega iz Vojvodine, a odrekao se igrača koji je sanjao da igra za Budućnost i koji je bio kakav-takav magnet za publiku.

I kada je sjedio na klupi Grbić nije pravio probleme iz poštovanja prema navijačima i dresu. A tifozi su znali, kada je brzonogi ofanzivac u timu, da će svi igrači dati sve od sebe. Danas, navijača je sve manje na tribinama.

Da ne pominjemo da je Simon Vukčević praktično pola godine zavlačio Budućnost, da bi napokon potpisao ugovor, a onda rekao da neće više da igra.

Dvije godine, jedna titula (da Zeti nisu oduzeti bodovi, Budućnost ne bi osvojila ni tu titulu), pregršt promašenih investicija, poluproizvodi iz omladinske škole u prvom timu, nijedan “pogođen” šef stručnog štaba. Možda nije sve do fudbalera i trenera, možda veliku odgovornost snosi i vrhuška kluba, koja pravi grešku za greškom!?

“Greške su moguće i dešavaju se. Nismo ni prvi, ni posljednji klub koji nije imao sreće. I okolnosti su uticale na loše rezultate. Ne možemo, ne smijemo, niti želimo da odustanemo od naše vizije i ciljeva. A vizija je pobjednička”, rekao je izvršni direktor Budućnosti Velibor Bošković, koji se ne bi složio da klub nije pravio ‘najbolje izbore’.

“Ne bih to na takav način definisao. Rezultati su ti koji se broje”, rekao je Bošković, svjestan da Budućnost nema rezultata…

“Slažemo se. Definitivno neke stvari nisu bile na najboljem nivou. Očigledno”.

Da očiglednije ne može biti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mijo
Gost
Mijo

Sto prije otherati ovoga Boskovica i gazdu mu Burica, dovesti ljude koji se razumiju u sport, vole klub. Ovako, postali smo dio gradjevinske tajkunske firme, koja misli da se i sa fudbalerima moze kao sa gradjevincima iz Crne Trave…A mozda smo sve ovo i zasluzili.

Čarli Braun
Gost
Čarli Braun

Prodali ste Raspopovića i Radunovića i kupili ste istrošene igrače iz Cg lige – Đurišića i Igumanovića (sreća pa niste i Pejovića zvali) Prodate Hočka, dovedete Tučevića? A nemojte ljudi.. Ko vam radi skauting? Grbić i Rotković su igrači kojima je Budućnost SVE.. Obojicu ste lako pustili! Što j sa igračima koji su pršli našu školu fudbala i bili TOP… Više »

Send this to a friend