Fudbal

Kada smo vidjeli da možemo da igramo, pokazali smo mnogo više

foto: fscg.me

Marko Vešović je istakao da je očigledno postojao problem u glavama naših igrača, kojima je trebalo skoro 60 minuta da počnu da igraju na pravi način utakmicu sa Srbijom.

Naš tim je gubio 2:0, uz promašeni penal i dva čista zicera Srbije, kada se pokrenuo, uspio da smanji i uz malo sreće mogao do boda u Beogradu.

“Pričali smo da ne smijemo da im poklonimo ništa, ali očito je problem u našim glavama. Kada smo vidjeli da možemo da igramo sa njima, pokazali smo mnogo više. Dali smo gol, tačnije dva, ali je jedan neopravdano poništen. Možemo da žalimo, ali nismo bili pravi svih 90 minuta”, kazao je Vešović.

Povrede su desetkovale tim Ljubiše Tumbakovića, pa ni fudbaler Legije nije igrao na prirodnoj poziciji, već je morao da zauzme mjesto desnog beka.

“Mnogi od nas ne igraju na svojim pozicijama, to je objektivan problem, ali nije opravdanje. Kada igramo za reprezentaciju, svi moramo da dajemo maksimum”, poentirao je Marko Vešović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mimo
Gost
mimo

Opet Vesovic na poziciji beka… Katastrofa. Bolje nekog beka iz bilo koje ekipe nase prve lige, nego njega na toj poziciji. Ista je stvar bila i u prvom mecu, vidjeli smo koliko je to lose bilo… Sto je s Tumbakovicem? Inace, oba puta ga je mutavi Krstajic nadmudrio… Nevjerovatno.

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Kukavice

Send this to a friend