Fudbal

Kežman priznao – SMS je mogao da zaigra za Crnu Goru

Menadžer Sergeja Milinkovića Savića Mateja Kežman, priznao je da je fudbaler Lacija mogao da zaigra za reprezentaciju Crne Gore.

Za jednog od najboljih mladih igrača Evrope nije bilo mjesta u selekciji Srbije tokom kvalifikacija za Mundijal, pa se spekulisalo da će Sergej možda obući dres “sokolova”.

“Nedavno čitam neki članak u štampi kako FS Srbije radi punom parom da dovede Mileta Svilara, mladog golmana Benfike, u prvi tim, kako smo ranije zbog nebrige gubili igrače i kako je Savez sada pravovremeno reagovao. A pred nosom nam je jedan Sergej Milinković-Savić, naš najvredniji fudbaler, i jedan od najvećih talenata na ovim prostorima u ko zna koliko posljednjih godina, što će uostalom i pokazati u nekoj budućnosti – e njega smo mogli već da izgubimo, jer on je već mogao da zaigra i za Crnu Goru, i za Španiju, i za Italiju. Mogao je da nam ode, a mi nismo učinili sve da ga zadržimo. Ti pričaš o Svilaru, a ovde ti je neko mnogo veći od Svilara i ti ga puštaš niz vodu”, rekao je Kežman za Vice.com.

Srpski mediji prenose da će Sergej Milinković Savić debitovati u dresu “orlova” u predstojećim prijateljskoj utakmici protiv Južne Koreje u novembru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NIKOLA I
Gost
NIKOLA I

eto vidis.. sad kad je proputio u reprezentaciju srbije sad priznajete da ste molili da igra ZA CG. ali vas je savicevic pospremio i zahvalio se..

Send this to a friend