Fudbal

Kom dobio novi stadion

U prisustvu predsjednika i generalnog sekretara FSCG Dejana Savićevića i Momira Đurđevca, gradonačelnika Podgorice Slavoljuba Stijepovića i predsjednika Koma Radojice Popovića u rad je pušten kompleks koji će pružiti adekvatne uslove za bavljenje fudbalom svim uzrasnim kategorijama.

FSCG je u projekat izgradnje terena sa prirodnom i vještačkom podlogom, kao i kompletnog pratećeg mobilijara za potrebe drugoligaša sa Zlatice, uložio oko 850.000 eura.

Predsjednik FSCG Dejan Savićević je istakao da mu je izuzetno drago što je, uz velike napore, završena značajna infrastukturna investicija.

Dio grada kojem klub gravitira – Masline, Murtovina, Zlatica i Zagorič – zaslužuju da imaju ovakav kompleks jer tu živi oko 50 hiljada ljudi. Puno omladine i djece od danas će imati dobre uslove za rad. Nadam se da će na ovim terenima stasavati neki novi asovi, poput Predraga Mijatovića, te da će biti puno talenata i budućih reprezentativaca, kazao je Savićević i dodao da će Fudbalski savez nastaviti da poboljšava uslove za rad sa mlađim kategorijama i da će se uvijek odazvati i parcipitari u pomoći jer je dužnost FSCG da radi na razvoju fudbala.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
darko
Gost
darko

uslovi za rad su zaista
uslovi za rad su zaista poboljsani samo sto treba postavit mladje trenere koji ce radit uspjesno sa mladjim kategorijama.a ne drzat trenere kao sto je pipi Bozovic kji unisti jednu od najtalentovanijih generacija fk buducnosti

Send this to a friend