Fudbal

Kup: Mladost kao furija, Budućnost sigurna

foto: Iva Mandić

Fudbaleri Mladosti deklasirali su Zetu 4:0 u prvom meču osmine finala Kupa Crne Gore. Budućnost je ostvarila zacrtano i pobijedila Iskru 2:0, dok golova nije bilo na meču Rudara i Sutjeske.

Mladost je praktično već u četvrtfinalu najmasovnijeg domaćeg takmičenja. Zeta je razbijena na Starom aerodromu već do sedmog minuta. Adrović je dao gol u petom, a samo dva kasnije Petrović je uvećao i najavio briljantnu igru svog tima.

Talentovani ofanzivac je u 31. minutu svojim drugim golom potvrdio trijumf, da bi Marko Ćetković u finišu prvog poluvremena postavio konačnih 4:0.

Budućnost je pred susret sa Iskrom željela pobjedu bez primljenog gola i to je ostvarila. 2:0 pod Goricom, a Miljan Vlaisavljević nastavlja da igra sjajno. Postigao je gol u 15. minutu. Konačan rezultat postavio je Marko Vukčević minut prije kraja prvog poluvremena.

Iznenađenje dana priredio je Mornar koji je u Tuzima savladao Dečić. 2:1 slavili su gosti i tako imaju šansu da izbace favorita iz Kupa.

Rezultati:

Budućnost – Iskra 2:0
Dečić – Mornar 1:2
Grbalj – Bokelj 2:1
Lovćen – Berane 0:1
Mladost – Zeta 4:0
Otrant – Ibar 0:2
Rudar – Sutjeska 0:0
C. Stijena – Igalo 0:1

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
micko
Gost
micko

Gledao sam utakmicu Rudar – Sutjeska, Rudar bliži pobjedi, gloman Giljen branio i nemoguće. Sutjeska ne može putem da ide, Peca svako provali sa taktikom, a desni bek Vučić i Stijepović samo neku su zdravo. Što se tiče napada Božoviću treba 10 šansi da postigne gol. Imaju drugu utakmicu da se iskupe za ovako lošu igru…

tttt
Gost
tttt

Ti nijesi gledao utakmicu.

Send this to a friend