Fudbal

Međusobno poštovanje uvertira za važan sudar

Trijumf nad Sutjeskom, pobjeda protiv Dečića, remiji uz dobru igru u duelima sa Zetom, Iskrom i ekipom Budućnosti, uz samo poraz od Rudara, doveli su Petrovac u situaciju da, nakon očajne jeseni, razmišlja o berićetnom proljeću. I opstanku bez baraža. Pod Malim brdom pred novi u nizu važnih mečeva pod reflektorima protiv Mladosti malo ko razmišlja na taj način.

“Primarni cilj je da se izbjegne direktno ispadanje. Zato su nam svaki meč i svaki bod bitni. Ukoliko se naravno ukaže šansa da izbjegnemo i baraž, ugrabićemo je”, jasan je trener Petrovčana Rudolf Marčić, koji izuzetno cijeni večerašnjeg protivnika.

“Mladost poslije Sutjeske ima najkvalitetniji sastav u zemlji. Ukoliko međutim uspijemo da zaustavimo Ćetkovića i Adrovića, bićemo bliži bodovima.”

U prvom dijelu sezone pod Malim brdom je bilo 1:0 za nebeskoplave, na Starom aerodromu je međutim Petrovac doživio brodolom (5:0).

“To je mrlja na jesen i pokušaćemo da današnjim dobrim rezultatom izbrišemo sjećanja na taj meč”, poručuje Marčić, koji ima velike probleme sa sastavom tima s obzirom da su Kacić i Vujaćić zbog povreda pod znakom pitanja.

Mladost je uz Budućnost jedini neporaženi tim proljeća romantičari imaju dva trijumfa uz četiri remija.

“Petrovac je znao da zagorča život najjačim timovima elite, što je pokazatelj njihovog kvaliteta. Na planu igre su nevjerovatno napredovali, tako da očekujem izuzetno težak meč”, kaže nam trener Mladosti Vesko Stešević, uz poruku:

“Jurimo Evropu, a do nje se može samo sakupljanjem bodova. Vjerujem u tim i pobjedu”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jovan
Gost
Jovan

A FK Igalo zadnje dvije utaknice namjestili i to zna cijelo Igalo samo ne zna javni tužilac.
Sram da ih bude.Vidjet me neće na stadio više.Živa istina.

Send this to a friend