Fudbal Crnogorski fudbaleri pripremaju se za posljednji meč u 2019. godini

Mijatović: Da pobjedom protiv Bjelorusije ispravimo lošu noć u Londonu

foto: FSCG

Fudbaleri Crne Gore nastavili su večeras pripreme za prijateljski meč sa Bjelorusijom, posljednji u ovoj godini.

,,Sokoli“ su trenirali podijeljeni u dvije grupe, a pola sata uoči treninga sa novinarima je razgovarao golman Milan Mijatović. Iskusni čuvar mreže ističe da je duel sa Bjelorusijom itekako važan u ovom trenutku.

“Svaka utakmica ima svoju težinu. Pobjedom protiv Bjeloruje bismo popravili koeficijent i pokušaćemo to da uradimo, da povoljnim rezultatom ispravimo sve loše koje smo ostvarili u kvalifikacijama, posebno posljednji u Engleskoj”, kazao je Mijatović.

Meč koji se igra u utorak od 18 časova biće prilika da se ,,sokoli“ pobjedom vrate u pravi ritam.

“Prilika je ovo da koliko-toliko popravimo utisak poslije loših rezultata tokom cijelih kvalifikacija i da pokušamo da zaboravimo ono što se desilo. Mnogo faktora tu ima, ali bitno je da se utakmicom protiv Bjelorusije ,,dignemo“ i vratimo na pravi put, da počnemo pravimo ekipu za Ligu nacija”, rekao je golman Crne Gore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bulat
Gost
Bulat

Najveći broj kritika I komentara se bazira na potpunoj promjeni igračkog kadra u reprezentaciji.Sve bi preko noći oćerali I neka igraju neki drugi.Pitam vas kojio su to drugi?Mladi iz domaće lige.Ajde da probamo sa njima.Kad bude još veća katastrofa I njih će mnogi osuditi I tražiti neke nove.Kao da imamo bazu od nekoliko desetina hiljada igrača.Problem nije u igračima.Mnogo je… Više »

Milos
Gost
Milos

Promjena trenera je neophodna, a igraci su takvi kakvi su. Sto se nase nase lige tice, zaobici je u sirokom luku, osim mladih i talentovanih igraca do 24 godine. Poslije toga, da bilo sto valjaju, ne bi igrali “slow-motion” fudbal odje. Cast izuzecima…

oooo
Gost
oooo

Sjedi, jedan, Pokupite se svi od reda i neka selektor ubaci mlade momke pa ko hoce neka se dokazuje do nekih sledecih kvalifikacija.

Dragan
Gost
Dragan

Bili bilo tesko novinaru da je napisao i dje se igra utakmica 🙁

Rade007
Gost
Rade007

Ako pobijedite,sve će se zaboravit. Hadžibegić ostaje selektor,Savićević predsjesnik,ti golman,a CG najgora reprezentacija u Evropi.

Boys
Gost
Boys

Ocemo ako selektor ubaci Mugosu, jer ne moze Beco sam

hawara
Gost
hawara

Najgori golman ikad

Libero7
Gost
Libero7

Najgori golman i gluv na himmnu ,vjerovatno bi pjevao neku drugu

Send this to a friend