Fudbal

Milan nema novca za transfere

Sedmostruki prvak Evrope Milan nalazi se u velikim finansijskim problemima, što najbolje potvrđuje posljednja izjava sportskog direktora “rosonera” Misimilijana Mirabelija.

Jedan od glavnih operativaca kluba sa San Sira dotakao se aktuelnog prelaznog roka i objasnio da Milan trenutno nije u mogućnosti da dovodi zvučna pojačanja.

“Nismo u stanju da razmišljamo o nečem specijalnom, jer nemamo budžet. Napraviću primjer. Aki ste gladni morate da provjerite svoj džep prije nego što uđete u restoran. Možete da imate za kiflu ili kavijar sa šampanjcem”, slikovito je Mirabeli i dodao:

“Kada je u pitanju tržište, važno je da svima bude jasno: niko neće napustiti klub ukoliko se Gatuzo ne složi sa tim. Ista stvar važi i za dovođenje. Ovo će biti Gatuzov Milan. Mi možemo samo da potpišemo igrače koji su u stanju da naprave razliku. U suprotnom bolje da ne dovodimo nikoga. Imali smo manje prihoda od očekivanog, ni novac nije stigao iz Kine, pa nećemo igrati Ligu Evrope. Stoga i nemamo budžet za transfere. Moraćemo da imamo više ideja, ali je pošteno reći da nikoga nećemo pustiti ukoliko to ne bude želio Gatuzo”.

Podsjetimo, Milan je zvanično izbačen iz Evrope zbog kršenja odredbi finansijskog fer-pleja.

L.Đ.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
kakoe
Gost
kakoe

Sofro na aparatima

JokNoTvoje
Gost
JokNoTvoje

Na stranu Šofro, ali jeste tužno da jedan ovakav klub je takoreći na izdisaju. Nije mi jasno da Berluskoni nije mogao pronaći ozbiljnog kupca za akcije kluba. Milan je svakako mnogo veće ime u svijetu fudbala, u poređenju sa nekim drugim klubovima, koji su zahvaljujući prodaji bogatim vlasnicima, danas klubovi za respekt.

Send this to a friend