Fudbal

Mlada reprezentacija savladala Francusku

tekst i foto: fscg.me

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore savladala je Francusku 2:1.

Izabranici Mojaša Radonjića stigli su u Nikšiću do pobjede u prijateljskom meču protiv izuzetno kvalitetnog rivala.

,,Sokoli” su prikazali veoma dobru igru u generalnoj provjeri uoči duela sa Bugarskom u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Crnogorci odlično su krenuli u meč. Već nakon dvadesetak sekundi Ognjen Stijepović je presjekao loptu na ivici šesnaesterca Francuza, okrenuo se i šutirao, ali je golman gostiju odbranio taj udarac.

Ipak, četiri minuta kasnije stigla je nova velika šansa za ,,sokole”, koju nijesu ispustili. Stijepović je oboren u šesnaestercu Francuske, a Boris Cmiljanić je bio precizan iz jedanaesterca.

Izjednačenje je viđeno u 14. minutu, kada je Momčilo Rašo postigao autogol nakon lopte Antoana Berneda.

Do kraja poluvremena Cmiljanić je u 32. minutu opasno šutirao pored, dok je na drugoj strain Mikael Kuzans u 38. pogodio prečku iz slobodnog udarca.

U nastavku je viđena mnogo bolja igra ,,sokola”. Ubrzo poslije povratka sa odmora Emir Azemović je pogodio za 2:1 nakon kornera, što je bio uvod u smireniju igru domaćina.

Do kraja je Crna Gora imala još nekoliko opasnih napada, a najbliži golu bio je Zoran Petrović u 69. minutu, kada je poslije kornera glavom loptu poslao pored stative.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NONEIM
Gost
NONEIM

Bice Frsncuska igrala sa djecom od 13 god…a Bugarska ce nam dati 3 komada….a ne trosite pare….

dijana
Gost
dijana

da si ti,serdare,bio na utakmici i gledao kako igraju i protiv koga igraju,ćutao bi…ovako: ćuti,opet.

Zumra
Gost
Zumra

U cg rep broj 10, 4, i 17 odlicni igraci

PoCetnik
Gost
PoCetnik

Bravo. Samo da nastave tako

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Dobit mladu selekciju reprezentacije koja je aktuelni svjetski sampion je odlican rezultat..Da ne pominjem bazu..Ono sto je meni interesantno da uvijek odlicno odigramo protiv “jakih” reprezentacija, npr. belgiju smo ne tako davno dobili 3 0, a i oni su bronzana selekcija sa zadnjeg sp..Ali zato podbacimo protiv “slabijih” timova kao sto su moldavija, kipar, letonija, jermenija, lihtenstajn.To se dogadja svim… Više »

marius
Gost
marius

Ovi momci su dokazali kako se treba borit za dres sa drzavnim grbom. Pored volje pokazali su i kvalitet tako da je pobijeda protiv Francuza vise nego zasluzena. Svaka cast, nastavite tako .

Send this to a friend