Fudbal

Mladost ima velike ambicije u Ligi Evrope

Poslije prvih 90 minuta naših klubova ka (ne) mogućem putu Lige Evrope, najbolje šanse za prolaz u drugu fazu kvalifikacija ima Mladost! “Romantičari” su zasluženo savladali jermenski Gandžasar, a zadovoljstvo bi bilo potpuno da je na semaforu pod Goricom stajao ubjedljiviji rezultat od 1:0.

Jer su momci Dejana Vukićevića to zaslužili. Ovako, Mladost će 6. jula u Jerevanu igrati sa golom suficita koji je u 56. minutu sa bijele tačke postigao kapiten Milan Đurišić.

Prednost je morala da bude ubjedljivija, ali nedostajalo je malo koncentracije pa da Marko Burzanović, Nikola Vukčević, Zoran Petrović i Miloš Krkotić realizuju šanse…

“Zadovoljan sam pobjedom. Zadovoljan sam što nismo primili gol. Ali, ništa nije gotovo. Moramo da budemo oprezni, jer Jermeni nisu naivna ekipa”, opominje Krkotić.

Odlični 29-godišnji vezista je došao kao veliko pojačanje iz Metalca, a već na startu je dokazao da će, uz Marka Ćetkovića, biti adut ekipe sa Starog aerodroma.

“Tek je početak, jer smo samo dvadesetak dana zajedno. Biće bolje iz utakmice u utakmicu. Imamo sjajnu ekipu, odličnog trenera, tako da znamo šta se od nas očekuje”, jasan je eks igrač Zete, Dačije i Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Svjedoci smo da u modernom fudbalu ni dva gola prednosti ne garantuju miran revanš, tako da će “romantičari” u Jermeniji tražiti pobjedu. Plus, Mladost je dokazala da je mnogo bolja ekipa.

“Nećemo se braniti, igraćemo svoju igru, jer sve zavisi od nas. Ne vidim razlog zašto ne bi ponovili sličnu partiju u Jerevanu”, govori momak koji je odigrao pet utakmica za reprezentaciju Crne Gore, pa dodaje da bi jedan gol riješio pitanje prolaska u 2. kolo kvalifikacija za LE gdje čeka Šturm iz Graca…

“Pokušaćemo od prvog minuta da damo pogodak. Taj rani gol bi bio garancija za porlaz. Mislim da možemo mnogo”.

Treneru Deju Vukićeviću su u četvrtak nedostajali Nedeljko Vlahović i Admir Adrović. Sa prefinjenim vezistom i provjerenim golgeterom, “romantičari” su praktično duplo opasnija ekipa za koju se već spekuliše da će se “prošetati” crnogorskim šampionatom.

“Pokušaćemo da što dalje doguramo u Ligi Evrope. Imamo ambicije, a to nam je prevashodni cilj” zaključio je Krkotić.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sasha
Gost
sasha

velike ambicije kao na primjer osvajanje???

14 MLD JEVREJ
Gost
14 MLD JEVREJ

Svaka čast momci svaka čast brastveniku djurisicu. ………☆☆☆☆

Send this to a friend