Fudbal

Mojaš nedostatak snage vidi kao glavni problem

Naši fudbaleri u drugom poluvremenu nijesu imali snage i zato su izgubili na gostovanju Bugarskoj – smatra selektor Mojaš Radonjić.

Mlada fudbalska reprezentacija izgubila je od Bugarske u gostima 3:1, a u prvom poluvremenu bili smo bolji rival.

Šarkić i Camaj propustili su šanse da nas dovedu u vođstvo, a u drugom poluvremenu domaći su dominirali. Radonjić zna i zašto.

“Dok smo imali snage, a to je bilo u prvom poluvremenu, bili smo dobri, dominirali smo terenom i imali nekoliko izglednih šansi, dok je protivnik imao samo jedan šut na naš gol. Međutim, ponovo nijesmo uspjeli da pogodimo na vrijeme i to nam se osvetilo u drugom dijelu. Tada smo i ostali bez snage, bilo je očigledno da momci nijesu adekvatno fizički spremni. Nakon primljenog gola izgubili smo ritam, pokušao sam izmjenama da razdrmam ekipu, ali nije išlo.”  – rekao je selektor Radonjić.

V.J.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Montenegro
Gost
Montenegro

Kako mogu da imaju snage kada nidje nijedan ne igra ?

Prešo
Gost
Prešo

Bolje da ništa ne komentarišem.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Naravno da je problem sa snagom i hranom i radom sa loptom i sa nacinom zivota .nema ko da ih nauci ….zemlja koja ima dif i skolu za fizioterapeute ima problem …navedite kondicione trenere iz prve lige da ne pricam da ih nema na treninzima manjih selekcija.igraci su prepusteni sami sebi porodice se bore za njih ….a mladi treneri ne… Više »

zobla
Gost
zobla

auuuu.hahaha

Send this to a friend