Fudbal

“Nadam se da nikad više neću dati gol mojoj Budućnosti”

Očigledno da je sudbina htjela tako! Budućnost nije izašla iz krize, a produžio je Igor Burzanović!

Čovjek koji je jedna od najvećih legendi kluba, definitivno miljenik “Varvara”, koji je dao mnogo Budućnosti, u subotu je morao da je kazni, i to u dresu Petrovca… Burzanović vjerovatno nikada nije ni sanjao da bi jednog subotnjeg popodneva mogao da presudi “plavima” i donese velika tri boda svom novom timu u borbi za opstanak…

“Totalno su mi pomiješane emocije i još mi se nije sve ‘sleglo’ Nije mi bilo lako da igram ovu utakmicu, a na kraju sam i srećan i tužan”, rekao je za Dnevne novine Burzanović.

Igrao se 64. minut kada je Benjanim Kacić izveo korner, a na pravom mjestu je bio “Burzo Maradona” pogodio je svoju veliku ljubav pravo u srce, ali to nije zasmetalo “Varvarima” kojima je u prošlosti podario mnogo više razloga za slavlje, nego ovoga puta za tugovanje…

“Starijim navijačima sam uvijek govorio da nikada neću igrati protiv Budućnosti, ali sticajem okolnosti došlo je do toga. Na kraju, najveću zahvalnost dugujem Varvarima, jer to što sam doživio u subotu na utakmici nikada neću zaboraviti”, u dahu priča Burzanović i nastavlja:

“Praktično, u trenutku kada sam postigao gol nijesam znao za koga igram. Najljepše trenutke sam proveo u Podgorici, u Budućnosti, a na kraju je došlo do ove situacije prvi i, nadam se, posljednji put”.

Ono što je sigurno, jeste da je Burzanović golom donio Petrovcu možda i zlatne bodove u borbi za opstanak. “Nebeskoplavi” od početka drugog dijela sezone ne mogu da uhvate pravi ritam, a pobjeda nad liderom bi trebala da podigne samopouzdanje pred teške mečeve koji slijede…

“Bili smo pod pritiskom. Izgubimo, pa remiziramo…Tako se namjestilo. Pobjeda nam znači mnogo, ali imamo težak raspored, pogotovo sljedeći meč protiv Lovćena na Cetinju koji može da bude prekretnica sezone”.

A, sezona će, kako stvari stoje, biti zanimljiva u sva tri pravca za titulu, Evropu i opstanak. Sa najboljim igračem u istoriji CFLa, smo morali da se dotaknemo o situaciji njegovog bivšeg kluba. Budućnost je u Petrovcu vezala treći poraz u gostima, a već sedam vezanih utakmica na strani ne zna za pobjedu…

“Teška je situacija. Pričao sam sa igračima i trenerom Miodragom Vukotićem. Imaju mnogo povrijeđenih igrača i to im stvara strašne probleme. Moraju previše da rotiraju. Biće im teško do kraja”, poručio je Burzanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
rs4ewer
Gost
rs4ewer

E ako tako razmisljas Burzo nijesi ni trebao poceti da treniras i igras fudbal kao profesionalac.Bilo je onda i drugih sportova za takve…recimo ribolov xaxaxa ajde ne sprdaj se!!! ,,Buducnost,, vec odavno nije institucija.Vode je neki likovi koji ni kao djeca nijesu igrala fudbala jer su izgleda bjezali od lopte ka da si im jeza bacio u noge.

iskra
Gost
iskra

A bjezi

Send this to a friend