Fudbal Iskra gostuje kraj Bistrice

Nedović: Hladne glave na prvaka države

Poslije odličnog starta i ubjedljivog trijumfa od 3:0 protiv OFK Titograda, Iskru očekuje možda i najveće iskušenje u drugom dijelu prvenstva, okršaj sa favorizovanom Sutjeskom (14.00), koja je smanjila bodovnu razliku u odnosu na prvoplasiranu Budućnost.

Trener Aleksandar Nedović, kao i svi u klubu, iskazuje veliko poštovanje prema renomiranom protivniku, ali sigurno neće igrati podređenu ulogu na vrućem terenu pod Trebjesom. Naprotiv nastojaće da se predstave u najboljem izdanju.

“Idemo na noge aktuelnom prvaku koji je sve bliži vrhu tabele i sada hoće da iskoristi prednost domaćeg terena. Zato moramo hladne glave ući u meč bez obzira na to što na krilima prve ovogodišnje pobjede dolazimo u Nikšić”, oprezan je Nedović uvjeren da će se njegovi mladići i ovoga puta predstaviti u odličnom izdanju.

On ističe da je recept za ostvarivanje pozitivnog rezultata jednostavan ukoliko svi prvotimci budu na visini zadatka, tačnije, ukoliko ponove borbenost i efikasnost iz susreta sa premijere na stadionu “Braće Velašević.

“Ne fali nam inspiracije za dokazivanje. Ovo je prava prilika da potvrdimo kvalitet i dobru formu. Samo treba odgovornost prema igri podići na veći nivo i maksimalno se zalagati svih 90 minuta. Ako takvu strategiju sprovedemo u djelo onda ne treba da se plašimo konačnog ishoda”, dodao je Nedović, koji neće moći da računa na Balšu Boričića zbog parnih žutih kartona i Japanca Soa Jamamota koji još liječi povredu primicača.

Send this to a friend