Fudbal

Giljen pred gostovanje Budućnosti: Treba nam pobjeda za Evropu, možda i titulu

FSCG

Sutjeska je kandidat iz sjenke u borbi za titulu prvaka Crne Gore, a da li je realno da se Nikšićani do kraja bore za tron biće poznato nakon 32. kola.

Tim Miljana Radovića u subotu od 18 sati gostuje Budućnosti od koje ima bod manje. Lider je Dečić sa plus pet u odnosu na Sutjesku.

“Čeka nas teška utakmica protiv Budućnosti. U dobroj smo formi, imali smo taj kiks protiv Arsenala, ali smo se brzo vratili na pobjednički put. Budućnost je nakon poraza u prošlom kolu pod većim pritiskom nego mi i probaćemo to da iskoristimo”, rekao je kapiten Sutjeske Vladan Giljen.

Sutjeska ima za šta da se bori.

“Nama bi bodovi pred finiš sezone puno značili, posebno u borbi za Evopu, a možda i za titulu. Ali, to ne zavisi samo od nas, već i od rezultata ostalih mečeva. Vidjećemo šta će sjutra biti, najvažnije je da u utakmicu ulazimo spremni i bez povrijeđenih igrača”, istakao je Giljen i zaključio:

“Pobjedom u derbiju i eventualnim kiksom Dečića u Baru, zavisili bismo samo od nas. Jer, imamo kući utakmicu protiv Dečića koja može da riješi sve. Svi se nadamo da će biti tako, ali je najbitnije da idemo utakmicu po utakmicu”.

Send this to a friend