Fudbal

Okršaj u Monaku bez Jovetića i Savića

foto: Twitter AS Monaco

Ništa od “crnogorskog okršaja” na startu Lige šampiona. Monako će večeras na stadionu Lui II dočekati Atletiko Madrid, a na terenu zbog povreda neće biti ni Stevana Jovetića na jednoj strani, a ni Stefana Savića na drugoj. Obojica imaju problema sa mišićima.

U svakom slučaju treba očekivati sjajan fudbal u kneževini, a “kolčonerosi” će imati i poseban motiv ove sezone…

“Teško je na početku sezone govoriti o finalu Lige šampiona (igra se na Atletikovom Metropolitanu), jednostavno moramo da razmišljamo samo od meča do meča. U tom slučaju i to finale možda postane moguće”, istakao je trener Atletiko Madrida Dijego Simeone.

Slično razmišlja i vezista Koke…

“Finale je uvijek magično – bez obzira igrate li ga kao domaćini ili ne. Mislimo samo na svaki naredni meč”, jasan je Koke.

Atletiko već godinama ima stabilan tim, dok Leonardo Žardim svake sezone mora da se prilagođava novoj ekipi.

“Nije samo to slučaj sa Atletikom, već sa svim jakim timovima, ali ne žalimo se. Uvijek nastojimo da što više napravimo sa našim igračima”, poručio je trener Monaka.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rade007
Gost
Rade007

Slažem se sa Crnogorcem apsolutno. Svi imaju priliku da gledaju svoje sunarodnike u okršajima,a naši uvijek van svake priče.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ma iznenadjemje bi bilo da igra! Onda objavite. A ovako je to jasno ka na dlanu. Toliko sam bio ubedjen da ce biti nesto od njega. Steta steta. Ni u reprezentaciju ga vise zvati netreba. Bolji i homigeni su kao pravi tim bez njega. Ne zasluzuje toliko medijske paznje i prostot u Reprezentaciji – Vucinic, Savic a pogotovo Damjanovic su… Više »

Send this to a friend