Fudbal Posljednjeplasirani ,,trikolori“ u Petrovcu dočekuju direktnog konkurenta, ekipu Koma

Posljednja šansa za Grbalj

Da li će poslije današnjeg kola razlika između Grblja i Koma biti četiri, sedam ilijedan bod zavisi od ishoda međusobnog duela dvije posljednjeplasirane ekipe na tabeli.

Utakmica će se odigrati u u Petrovcu i to bez prisustva gledalaca, budući da je ovih dana velika vrućina na primorju, a stadion “trikolora” nema reflektore.

U susret tom izazovu trener Grblja Marko Vidojević sprema svoj tim za vrlo bitan meč koji može prouzrokovati kraj ili produžetak nade da Grbalj može da pobjegne za začelja.

“Svjesni smo značaja ishoda utakmice, fudbaleri su svakako u toku svega i spremni su da izgaraju da bi pobijedili. Naš sastav koji bude istrčao na teren u Petrovcu može da nadigra tim Koma i uvjeren sam da će momci uraditi sve da izvuku ono najbolje iz sebe. Poznajemo dobro rivala, imaju kvalitetne pojedince, ali i pored toga imamo snage za pobjedu”, poručio je trener “trikolora” Marko Vidojević.

Trenutak istine

Kom je protiv Budućnosti propustio da napravi iznenađenje, po ko zna koji put kažnjen je u nadoknadi vremena, pa je samim tim propustio priliku da makar za bod uveća prednost u odnosu na Grbalj.

Tim iz Radanovića idalje je na samo četiri boda, a s obzirom da Zlatičani gostuju danas upravo Grblju, jasno je da ih čeka možda i ključni duel. Sve osim poraza Komu garantuje praktično baraž i ostavlja kakvu-takvu nadu u spas i bez baraža (mada je to sada samo teorija), dok poraz donosi veliku bitku da se izbjegne direktno ispadanje…

“Očekuje nas veoma teška i zahtjevna utakmica. Ovo je za nas možda i najbitniji meč do kraja odmah na početku”, bio je kristalno jasan Damir Ljuljanović, golman Koma.

Zlatičani imaju određenu povoljnost Grbalj nema reflektore, a zbog velikih vrućina, odlučeno je da tim iz Radanovića bude domaćin pod Malim brdom, kako bi derbi začelja, kao i ostali dueli, mogao da se odigra pod reflektorima.

“Pobjedom bi napravili veliki iskorak ka opstanku i sigurno da ćemo nastojati da dođemo do nje. Neće biti lako, Grbalj ima par kvalitenih i iskusnih igrača, njima su takođe bodovi prijeko potrebni, tako da nas bez dileme očekuje uzbudljiv meč”, dodao je Ljuljanović.

Kom je nakon tri vezana remija doživio dva minimalna poraza, ali je definitivno u tim mečevima potvrdio sve bolju formu, zbog čega i raste optimizam u taboru Zlatičana pred večerašnji derbi začelja.

“Nijesmo možda imali sreće na nekim mečevima, ali sigurno da ukoliko pružimo partiju kao na prethodna tri meča rezultat neće izostati”, jasan je golman Koma Damir Ljuljanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kosta
Gost
Kosta

Sto ce Vucic ako mu i ovi ispanu iz lige!?

Send this to a friend