Fudbal

Pravom strategijom osvojili Danilovgrad

Trener Petrovca Rudolf Marčić bio je zadovoljan poslije minimalnog trijumfa u Danilovgradu.

Tim sa stadiona pod Malim brdom slavio je na terenu Iskre 1:0 i probio se na treće mjesto tabele sa samo bodom manje od Budućnosti.

“Nastavili smo pozitivnu seriju. Uoči ovog susreta dobro smo analizirali igru Iskre i napravili pravu strategiju koja je urodila plodom. Čini mi se da smo imali mnogo više šansi za postizanje gola i iskoristili onu pravu, koja nam je donijela pobjedu i tri boda za gornji dio tabele”, rekao je Marčić.

Sa druge strane, strateg Iskre Aleksandar Nedović istakao je lošu realizaciju šansi kao uzrok poraza.

“Čestitam igračima na dobroj igri tokom svih 90 minuta. Stvarali smo šanse, ali bez konkretne realizacije zbog čega smo po ko zna koji put surovo kažnjeni. Ovaj poraz neće nas pokolebati, naprotiv, još bolje ćemo raditi i žestoko trenirati za naredne mečeve. Novo iskušenje očekuje nas već u subotu protiv Rudara i uzdamo se u dobru rezultatsku tradiciju u Pljevljima”, istakao je Nedović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
marius
Gost
marius

Da nisam gleda utakmicu na TV pomislio bih vjerovatno da je ova prica trenera Petrovca tacna. Medjutim ,ono sto sam ja vidio potpuno je bilo drukcije. Iskra je imala jedno 10 stopostotnih sansi i pravo je cudo kako nisu uspjeli da neku od njih realizuju. Iskra igra dobar fudbal i zelim im u nastavku prvenstva da ovako nastave i rezultati… Više »

Send this to a friend