Fudbal Zeta iznenadila Sutjesku kraj Bistrice

Radojičić: Sramota me kao trenera…

foto: FK Sutjeska

Trener Sutjeske Dragan Radojičić bio je razoračan poslije poraza od Zete (2:0) na svom terenu u petom kolu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige.

“Ne bih želio da svojom patetikom kvarim rezultat Zete, a on je fantastičan. Izgledali su kako smo i očekivali, ali mi nijesmo bili kakvi smo očekivali. Sramota me kao šefa stručnog štaba. Treba da napravimo analizu svega što se desilo večeras protiv Zete. Je li u pitanju potcjenjivanje, šta li je, trudio sam se, počela je ekipa koja je igrala i prošlu utakmicu… Možda su oni najiskusniji mislili da će lakše ići. Primimo gol, sam igrač nam ostane… Imali smo dvije dobre utakmice za sobom, a onda smo ovo priredili našim navijačima pred malim ekranima. Volio bih da vidim nekoliko hiljada na stadionu, pa da vidim kako bi se ponašali. Ovo je grozno izdanje Sutjeske, nijesmo imali energije… Preostaje nam da radimo kako smo naučili i i da ispravljamo greške”, ljut je bio Radojičić.

Zeta je upisala treću pobjedu u Nikšiću, računajući posljednjih 15 sezona, a prvu od septembra 2018. godine.

“Znali smo kome dolazimo na noge. Viđene su tri šanse u utakmici, ali smo mi svoje iskoristili. Ovo je velika pobjeda za nas, ovo nam je vjetar u leđa i sad moramo da nastavimo u istom ritmu. Vjerujem, bez obzira što smo osuđeni na odlazak igrača, što moramo svake sezone praviti neku novu Zetu, da su pred nama uspješni dani”, kazao je trener Dejan Roganović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Monarch
Gost
Monarch

Jedno je sigurno da u Crnoj Gori ima veoma malo dobrih trenera i to je veliki problem naseg fudbala.

Lolo
Gost
Lolo

Da smo mogli biti na tribine Gaga rekli bi ti da se pakujes a sto drugo

JABLANKO
Gost
JABLANKO

Ko da nemoze nekad neko biti bolji i od favorita…ti ko ds nisi fudbalski trener…jledaj Englesku ligu bore se momci pa zadnji pobjedi prvog

Stara Garda
Gost
Stara Garda

To ti je tako kad dovodite igrace 30+ god.Odbrane nemaš kako mislis da igras fudbal

Lolo
Gost
Lolo

Pa kad te sramota ti podnesi ostavku

gagi
Gost
gagi

Podrska za Gagu Radojicica i sve one koji vole i cijene Sutjesku,samo naprijed,nema “dizanja ruka u vis”.

1918.
Gost
1918.

Fudbalski trener koji ne razumije fudbal kao igru. A neki su ga kandidovali za selektora. U korist fudbala a, pogotovo svoju, treba da se mane ćoravoga posla…

Tri posto
Gost
Tri posto

Gaga, nema predaje!

Send this to a friend