Fudbal Jesenji šampion osvojio samo bod u Lješkopolju

Raičković o nepriznatom golu: Bio je regularan, ali se dešavaju te stvari

foto: FK Budućnost

Budućnost je na startu proljećne polusezone remizirala sa Podgoricom na DG areni (1:1).

Nije to rezultat koji zadovoljala ,,plave“, ali nije ni epilog koji donosi brigu lideru. Izabranici Mladena Milinkovića mirni su na vrhu tabele, budući da i dalje imaju lijepu prednost – šest bodova više od drugoplasirane Sutjeske.

“Sve je u našim rukama. Važno je da smo prvi, a to što smo imali osam bodova zalihe ne znači previše. Sjećam se godine kada smo osvojili posljednju titulu. Bilo je plus 11 u našu korist, a na kraju smo do trofeja stigli u posljednjem kolu. Svjesni smo da moramo da zadržimo ozbiljnost, da ima mnogo da se igra i da se previše ne obaziremo na tabelu. Uvjeren sam da ovaj tim ima kvalitet da ispuni ciljeve, a oni su vezani za osvajanje trofeja”, rekao je Miloš Raičković.

Utakmica u Lješkopolju bila je baš onakva kakvom je mogla da se zamisli. Tvrda, neizvjesna, sa malo pravih šansi, posjedom Budućnosti i duplim blokom ispred gola domaćina.

Dugo su ,,plavi“ tražili put do protivničke mreže, a pronašli su ga u 76. minutu kada je grčki napadač Moraitis pogodio nakon asistencije Kalezića.

“Da je ostalo 0:0 manje bi nam bilo žao. Tada ne bismo imali za čim da žalimo. Ovako, žal je veća, pogotovo što smo kasno poveli, a potom u finišu primili gol za izjednačenje. Fudbaler Podgorice je dao lijep gol, a pitanje je kada će ga sljedeći put postići na takav način. Bili smo bolji, zaslužili tri boda, a na kraju smo uzeli jedan. Očekujem da se već u narednom kolu vratimo na pobjednički put”, ističe vezista jesenjeg šampiona.

Raičković je u prvom poluvremenu zatresao mrežu – udarac iz daljine uputio je Mirković, golman Agović odbio je loptu, ali samo da fudbalera ,,plavih“ koji je rutinski realizao šansu.

Gol je, međutim, poništen. Pomoćni arbitar signalizirao je nepostojeći ofsajd. Budućnost je oštećena u toj situaciji.

“Gledali smo snimak poslije meča. Gol je bio regularan, ali to više ne možemo da vratimo. Dešavaju se takve stvari. Žao mi je zbog te situacije. Najviše zbog promjene toka meča. Da smo poveli u prvom poluvremenu, vjerujem da bismo na kraju ubjedljivije slavili”, poručio je Raičković, koji se ustalio u najbolju postavu Budućnosti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vojo
Gost
Vojo

Tebe raickovicu treba sad kazniti zbog izjave o sudijama no tara ti radi u savez pa ne brines.Nemas ti pravo da komentarises sudjenje daj da vidimo kako ce savez reagovati Giljen je kaznjen 5 utakmica

Send this to a friend