Fudbal Trener Sutjeske o impresijama nakon ubjedljivog poraza od Kiprana

Rakojević: Kada igrate ovakve utakmice, plašite se grešaka…

Trener Sutjeske Nikola Rakojević je poslije eliminacije od APOEL-a u kvalifikacijama za Ligu šampiona izjavio da su njegovi izabranici u revanšu napravili dosta grešaka, te da ekipa ima želju da što duže opstane na evropskoj sceni.

Poslije poraza od 3:0 na GSP areni u Nikoziji, Nikšićani se sele u kvalifikacije za Ligu Evrope i imaju realne šanse da se domognu plej-of runde.

“Kada igrate ovakve utakmice, plašite se grešaka koje bi mogle da se dogode. I dogodile su se. Griješili smo dosta, imali smo dosta pogrešnih dodavanja, sve lopte bile su njihove. Ovo je, međutim, još jedno iskustvo za nas. Mlađi igrači su dobili šansu i poslužiće im to što su vidjeli i doživjeli”, rekao je Rakojević, svjestan da je rival potpuno kontrolisao dešavanja na terenu.

“Bili su mnogo bolji nego prije sedam dana. Promijenili su tri igrača, vidjelo se da imaju iskustvo i rutinu. Jasno se vidi kakav je to tim”, kazao je Rakojević.

Sutjeska idućeg četvrtka (8. avgust) ponovo ima obaveze na evropskoj sceni, u sklopu kvalifikacija za Ligu Evrope, a rival “plavih” biće Linfild ili Toršavn.

“Sada je potrebno da se psihički odmorimo, da vidimo gdje smo griješili i da se spremimo za ono što nas očekuje. Čeka nas Liga Evrope, želimo da trajemo u tom takmičenju, ko god da nam je rival”, zaključio je Rakojević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
M CG
Gost
M CG

Svaka cast za igrace Sutjeske i trenera Rakojevica,od njih krece nova era
crnogorskog-evropskog fudbala 🔵💪

Pjer
Gost
Pjer

Daleko smo mi i od Evropskog prosjeka

Gledalac
Gost
Gledalac

Bila je šuplja odbrana. Totalno zbunjeni, ne znaju da se postave poziciono i smanje vjerovatnoću da prime gol. Treba ponekad uključiti fudbalski mozak.

Svjefol
Gost
Svjefol

Samo napred momci..

Pol
Gost
Pol

Svaka cast za sutjesku u svakom slucaju!Idemo dalje!Jedna je sutjeska!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

pogledaj mu stil..Rakojevic je zaboravio…nogomet je moda..biżnis…Kultura…prestiž…nemoze jedna prazna vreca i jedna puna bit iste…Mi smo daleko zaostali…Novac je dsnas..obraz..postennje..moč..kultura..Ja nas je prekasno…

Mrki
Gost
Mrki

Ima i Jovovic novac ali ne da ulozi u Sutjesku nego da uzme…ovo ostalo stvarno nema ali pare su čudo

Send this to a friend