Fudbal Trener Sutjeske ne gubi nadu

Rakojević: Nije gotovo, bez obzira na sve

foto: FK Sutjeska

Svjestan je trener Sutjeske Nikola Rakojević da je njegova ekipa zaslužila puno bolji rezultat u susretu sa Apoelom.

Kiprani su u Nikšiću slavili sa 1:0, iako je po prikazanoj igri crnogorski prvak zaslužio da ostane neporažen.

“Presudilo je iskustvo Apoela, a i njihov golman je u nekoliko navrata odlično intervenisao. Ušli smo u meč kako treba, odigrali smo je sasvim korektno. Ne znam kako oni misle sa ovakvom igrom da dođu do Lige šampiona. Naivno smo izgubili utakmicu, a što se tiče promašenog penala dešava se. Logično je da igrač koji uđe sa klupe da je svjež, al eto idemo dalje…”, kazao je Rakojević.

Dodatni problem pred revanš biće odsustvo Ćetkovića, koji se večeras povrijedio.

“Nije sve gotovo, bez obzira na sve. Kako smo mi pogriješili večeras, mogu oni tako u revanšu. Nadam se da će nam se nešto vratiti u drugom meču. Izvjesno je da Ćetković neće moći da igra na Kipru, ali vjerujem da ćemo i tamo pružiti dobru partiju”, rekao je strateg crnogorskog šampiona.

Revanš u Nikoziji je za sedam dana.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljubo Mijović
Gost
Ljubo Mijović

Koliko se ja razumijem u Fudbal.. I jedna i druga ekipa su jadi’..Postići gol iz neke akcije za njih je misaona imenica.Toliko nepreciznih dodavanja,lošeg pozicioniranja,nepotrebnog driblana..Da ti se zgadi na fudbal.

Buki
Gost
Buki

Ti se razumijes ajde cuti malo

Lale
Gost
Lale

Bravo Sutjeska,bravo ,bravo , bravo !!! Cg ponosna na vas

AbbA
Gost
AbbA

Tako je Peco majstore! Momcima iz Sutjeske svaka čast! Oduvijek sam navijač Budućnosti ali sam naravno u ovim međunarodnim mečevima svim srcem i uz Nikšićane koji su zorno pokazali kako se treba boriti! Zaslužili su ne samo remi nego kao suza čistu pobjedu! Hrabro i tamo na Kipru pa se svakom dobru možemo nadati! Kako god, niko vam ne može… Više »

M CG
Gost
M CG

Svaka cast na ovakvom razmisljanju,sve dok bude onih koji se protive ovakom stavu,kao sto su vecina iz FSCG i Ministarstva sporta nece moci nas sport napredovati.Srecno.
Pozdrav i hvala na podrsci

oooo
Gost
oooo

Ako je ovima ovakva igra bila cak i ispod prosjeka Sutjeska ce ih lagano tamo dobit.

Roma
Gost
Roma

Utakmica borbena, bilo e fantastičnih akcija i takodje zicera…Penal kao sto je Šef stručnog Štaba, izjavio ( desava se na zalost ) …Bilo bi mi ❤ puno da je Stefan Nikolic postigao pogodak i da se osvojio bod itekako zasluzen, smatram da je njemu najteze večeras…!😓 Idemo dalje, hrabri momci zajedno sa Peconijom i navijacima iz čitave Cg. bez obzira… Više »

Milosh
Gost
Milosh

Cijeli zivot covjek udara u loptu i sve sto treba je da pogodo unutar gola povrsine 7×2.5m. I on promasi citavu povrsinu gola. Kao kucu da promasis sa 11m. Nema najteze je njemu, no nije ovo za njega.

Rade007
Gost
Rade007

Peco ti i tvoji momci ste odradili vrhunski posao. Pokradeni,a opet izdominirali,pojeli Apoel,nadigrali u svakom segmentu. U revanšu Sutjeska favorit za prolaz,ovi veze nemaju. Ako se ipak ne prođe,čeka vas lak posao u Ligi Evrope. Hvala vam za onakvu igru,bilo je zadovoljstvo gledat vas kako igrate.

Vojo
Gost
Vojo

Rade007 bogu fala da i ti nekog pofalis

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

za onaj start golmana se dobija crveni karton….. promasio penal .. boze moj proslu ga je dao.. promasio ga je i najveci majstor sa ovih prostora mijatovic na isti nacin a ne dijete!!

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

svaka vam cast ako mora da se izgubi onda neka to bude onako.. bolji ste bili za klasu od njih da nebi tog penala oni nebi ni u 16erac ulazili..

Brathers
Gost
Brathers

Svaka cast momci nocas je sreca okrenula ledja….ali moramo biti objektivni,apoel je znao po sta je dosao i to je ostvario i ne treba biti neskroman pa reci prolaz po svaku cijenu…ali mislim trenutno da je ovo bolja ekipa

delboj
Gost
delboj

Tacno tako. Nije gotovo!

Rajan
Gost
Rajan

Srecno….

Send this to a friend