Fudbal internacionalni kup šampiona

Real od 0:2 do pobjede nad Arsenalom

Fudbaleri Real Madrida upisali su prvi trijumf na Internacionalnom kupu šampiona.

Kraljevski klub je poslije boljeg izvođenja penala pobijedio Arsenal, nakon što je regularni tok meča završen neriješeno 2:2.

Duel je počeo crvenim kartonom Naća, štopera Reala, koji je u 9. minutu igrao rukom u svom šesnaestercu. Tom prilikom dobio je drugi žuti i morao je u svlačionicu. Penal je iskoristio Lakazet.

Zidan je ukazao šansu Joviću od starta meča, ali je u 16. minutu bio prinuđen da ga zamijeni i uvede Varana kako bi popunio rupu u odbrani.

Sredinom prvog poluvremena Obamejang je udvostručio prednost Arsenala, nakon asistencije petom Lakazeta.

Pet minuta uoči odlaska na odmor i Arsenal je ostao sa desetoricom zbog isključenja Sokratisa.

Real je anulirao vođstvo “tobdžija” u periodu od 56. do 59. minuta – najprije je Bejl smanjio rezultat, a onda se upisao i Asensio.

Do kraja meča više nije bilo pogodaka, pa je pobjednik odlučen u penal ruletu. Poslije prve serije Arsenal je bio u prednosti zbog promašaja Bejla, ali u nastavku su igrači Reala, za razliku od rivala, demonstrirali sigurnost i slavili sa 3:2.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
vjecna da je
Gost
vjecna da je

kako je los trener ovaj zidan i nikad mi nece bit jasno ko je doveo ovog jovica u real ….zbog 15 golova u ajntrahtu nikad ga nije trazio ni bajern dortmund leverkuzen a tek da ga dovede veliki real smijesno

Send this to a friend