Fudbal

Šampion vratio Jankovića

Zimski prelazni rok još zvanično nije ni počeo, a Sutjeska je angažovala dobro poznato lice – Branislav Janković je novi stari igrač aktuelnog prvaka i jesenjeg šampiona države!

Dvadesetšestogodišnji vezista se ljetos nakon jednogodišnje saradnje rastao sa “plavo bijelima” iz Nikšića da bi pojačao Sepsi, ali nakon samo dva mjeseca napustio je rumunski fudbal i obreo se u OFK Titogradu. Međutim, uprkos tome što je zadužio dres “romantičara” nikada zvanično nije postao igrač tima sa Starog aerodroma zbog papirologije.

Tako je bivši mladi reprezentativac koji je upisao četiri nastupa u A dresu selekcije Crne Gore “odmarao” tokom jeseni, pa je Sutjeska to iskoristila i vratila ga na stadion kraj Bistrice.

Naravno, sada je pitanje u kakvom je fizičkom stanju nekadašnji fudbaler Grblja, Čukaričkog i Rudara lako će ući u sistem trenera Nikole Rakojevića, ali je za fudbalera uvijek nezgodno kada nema takmičarskih utakmica dugo vremena, a Janković kada počne proljeće će biti već sedam – osam mjeseci bez odigranog meča.

A zahvalni vezista je imao veliki uticaj na prošlosezonsku titulu Sutjeske, koja je osvojena dominantno – odigrao je 32 utakmice u sezoni 2017/2018 i postigao je tri gola.

“Plavo bijeli” i Janković su opet sklopili pakt, da li još jednom sa šampionskim pečatom!? Čekajući proljeće…

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Seljanovo
Gost
Seljanovo

srećno Baćko!

Pgtg
Gost
Pgtg

E zamiali ti nama ligu i igrace,ovaj momak igra za reprezentaciju nekoliko puta a sad skoro godinu bez meca….sto se cini…

tiiii
Gost
tiiii

Pušti ti nas,vodi ti politiku svog kluba.Eto vam Ivanovića i Vlaisavljevića,neka vas oni razigraju….

Sarii
Gost
Sarii

Vlaisavljevic je poceran. A sto se tice Ivanovica trebao bi da imas vise postovanja za igraca koji je bio najbolji igraac lige dvije godine za redom a pritom igrao za tvoj klub

Jecmenica
Gost
Jecmenica

Neka ste ga pocerali kad dotrcao kod vas. Sto se tice Ivanovica ni on ne zasluzuje postovanje. Vrbovao je nase igrace za Buducnost.

tiiii
Gost
tiiii

Nemam poštovanje prema lažovima

NKL
Gost
NKL

Bravo!

Send this to a friend