Fudbal

Titograd se poigravao sa Baranima

Mornar je odavno izgubio status prvoligaša, a po prikaznom na Starom aerodromu definitivno mu i nije mjesto u Prvoj ligi.

OFK Titograd je u laganom ritmu savladao Barane, već nakon 20 minuta riješio pitanje pobjednika, a u većem dijelu meča domaćin se gotovo poigravao sa rivalom, koji je malo toga prikazao pred malim brojem gledalaca.

“Rano postignuti prvi gol nam je značajno olakšao stvari. Imali smo mnogo prostora za igru protiv ekipe koja je praktično u januaru ispala iz lige. Mogli smo čak da postignemo još koji gol, ali je umor od derbija sa Sutjeskom u Nikšiću doprinio da koncentracija u završnicama pojedinih akcija ne bude na potrebnom nivou. Nadam se da ćemo izboriti izlazak u Evropu u posljednja dva kola”, kazao je Zoran Petrović, ofanzivac OFK Titograda.

Razočaran je bio trener gostiju iz Bara.

“Iako smo odavno ispali iz lige, ovakav pristup je neprihvatljiv. Igra, volja i zalaganje su biii ispod svakog nivoa, dok je Titograd pokazao klasu. Pred nama je težak zadatak da dignemo momke iz letargije i da odigramo časno posljednja dva kola”, rekao je Simo Medigović, pomoćni trener Mornara.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
poz
Gost
poz

Jedna sugestija za autora teksta – kad već pišete izvještaj o utakmici, ne bi loše bilo i rezultat da napišete 🙂

Send this to a friend