Fudbal Kup Italije

Trener Milana bijesan zbog penala

Mnogo kontroverzi pokrenula je odluka sudije Valerija da sudi penal Juventusu u posljednjim trenucima meča sa Milanom.

Ronaldo je makazicama šutirao, lopta pogodila Kalabriju u ruku.

Bek Milana bio je vrlo blizu Portugalca, okrenut leđima u padu. Zbog toga su mnogi očekivali da to ne može biti penal.

Među njima i trener Milana Stefano Pioli.

“Prvo sam se razbijesnio jer je bio čist faul na Ibrahimoviću u začetku akcije. Drugo, sjećam se gotovo istovjetne situacije sa meča Kaljari – Breša na početku sezone i tada je rečeno da je bila greška suditi takav penal, jer igrač nije mogao da vidi loptu. Ne vidim po čemu je ova situacija drugačija, Kalabrija nije mogao da je vidi. On je skočio i ne može u tom trenutku da pomjeri ruke. Šta sada, treba da ih odsječe?” rekao je Pioli.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
dezinformacije
Gost
dezinformacije

kako iko ko se bavio ili bavi fudbalom moze da kaze da ovo nije ruka… ne volim juventus, a vala ni milan, ali objektivno posmatrano, namjerno ili ne, lik je rukom sprijecio udarac prema golu i to je ruka odvojena pola metra od tijela. cisti penal

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Za ovakve situacije treba opet uvesti tzv. indirekt. Situacija nije za penal, radi se o čistoj slučajnosti, Kalabrija čak nije vidio loptu. Indirektan udarac sa mjesta đe je igrano rukom- i to je to. Ovako će napadači, kad uđu u 16 metara, umjesto gola loptom gađati ruku nekog od protivnika, znajući da imaju zagarantovan penal ako uspiju u tome.

Bar12221
Gost
Bar12221

A kako možeš da gadjaš ruku nekom vidi mu pokret od podignute ruke do ruke prema dolje. Slažem se da je slučajnost ali čiat penal.

Bar12221
Gost
Bar12221

Čist penal kao suza.

Send this to a friend