Fudbal

U Levanteu ljuti na Vukčevića

Trener Levantea Pako Lopes ljut je na crnogorskog reprezentativca Nikolu Vukčevića i poručio da mora da nauči kako da pruži maksimum u službi tima koji ga plaća.

Điđo je nedavno povrijeđen došao na pripreme nacionalnog tima, a onda na svoju odgovornost odlučio da pomogne reprezentativnim drugovima u susretu protiv Srbije u Ligi nacija.

Tom prilikom je pogoršao povredu članka koju je početkom oktobra zaradio na treningu Levantea.

“To je sada gotova stvar, ali moramo da naučimo iz svega što se dogodilo. Prije svega, igrač mora da nauči kako da pruži maksimum u službi tima koji ga plaća”, kazao je Lopes i nastavio:

“Igrač je objasnio šta je u pitanju i važno je da nauči iz greške. Važno je da nauči iz ove greške, a ja se nadam da će brzo biti spreman da pomogne ekipi”.

Vukčević je tokom ljeta prešao iz Brage u Levante i postao najskuplje pojačanje u istoriji kluba.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
brko mali
Gost
brko mali

Nisu pare sve, bravo Djidjo!!!!

Kako da ne
Gost
Kako da ne

Cujes bravo, kad je zdrav neka igra i daje maksimum, kad nije neka ne rizikuje. Necete mu vi sjutra dat hleb ako se povrijedi i ostane bez kluba.

sasaPG
Gost
sasaPG

Djelimicno si u pravu, sreca prari hrabre. Hoce li Djidjo odigrati 30, ili 50 utakmica solidno, manje ce se upamtiti nego kad je igrao poveijedjen. Stav je bitan i ljubav prema drzavnom grbu.

?????
Gost
?????

Treba ti i ostali igraci da naucite zivotnu lekciju od njega. Bravo majstore , tako se igra za svoju zemlju i svoj narod!

sasapg
Gost
sasapg

Djido kapa dolje !!!

Send this to a friend