Fudbal

Usijanje na Bombonjeri

Tri boda protiv Koma na Zlatici dala su vještačko disanje, a eventualna pobjeda nad budućim šampionom, ekipom Sutjeske, značila bi praktično novi život za Dečić tim Viktora Trenevskog ukoliko želi da sačuva prvoligaški status mora da osvaja bodove na svom terenu. Čak i protiv na papiru mnogo jačih rivala, kakav je današnji.

“Ulog je veliki, ali ne možemo da prijetimo ekipi Sutjeske. Trijumf nad Komom je došao u pravi čas, iako smo i do tada igrali po mom ukusu, ali nas rezultati nisu ispratili. Čeka nas najbolji tim u Crnoj Gori, ali vjerujem da možemo da iznenadimo”, najavljuje Trenevski za Vikend novine krucijalni duel na popularnoj Bombonjeri.

Očekujete li da Sutjeska igra sa nekom kočnicom, s obzirom da ima ogromnu prednost i da im bodovi ne znače koliko vama?

“Znajući Peca ne vjerujem da će taktizirati. Prvenstvo nije gotovo, nekom serijom poraza mogli bi i oni da naiđu na probleme, tako da opuštanja neće biti. Analizirali smo ih, ukoliko budemo mirni i odigramo bez srljanja i koncentrisano, možemo da se nadamo pozitivnom ishodu”, daje Trenevski recept za bod(ove).

Sutjeska je viđeni šampion, treća titula prvaka Crne Gore smiješi se izabranicima Nikole Rakojevića. Može li prednost na tabeli da uspava Nikšićane?

“Nema šanse, to vam garantujem”, ispaljuje iskusni trenerski vuk Peco Rakojević i nastavlja. “Ne zanimaju nas ambicije domaćina, imamo naš cilj, svaki naredni meč nam je najbitniji u sezoni i tako će biti do kraja. Želim dobru igru i trijumf, o nikakvom nedostatku motiva nema govora”, kaže za Dnevne novine Rakojević, koji neće moći da računa na kažnjenog Branislava Jankovića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Toni
Gost
Toni

Kakva Bombonjjera? O čemu se ođe radi?

Dakka
Gost
Dakka

Ajde stavite sliku tog stadiona pored slike argentinske Bombonjere, pa vidite gdje ste!

Send this to a friend