Košarka ABA liga

Borac ozbiljno računa na pobjedu protiv Budućnosti Voli

Košarkaši čačanskog Borca vjeruju da imaju realnu šansu da pobijede Budućnost Voli.

Trener Petar Mijović najavio je da je to meč sezone za “plave”, a iz Borca vjeruju da mogu slaviti.

“Trenutno gledano, Budućnost, uz Mornar, igra najbolju košarku u ligi. Tim iz Podgorice se nalazi u odličnoj formi, u to nema sumnje. Nakon pauze zbog korone pokazali su u utakmici protiv Burža da mogu biti nezaustavljivi. U svom sastavu ima mnogo dobih igrača, ali posebno bih istakao Nikolu Ivanovića, koji je među najboljima u ABA ligi. Godinama pokazuje da može sam, kada treba, da pobijedi protivnika. Između ostalog, to je pokazao protiv Partizana. Mi se moramo pokazati u najboljem mogućem svjetlu i moramo se potruditi da budemo konkurentni. A ako nam se bude ukazala prilika u subotu veče, mi je svakako nećemo propustiti. Nemamo šta da izgubimo, a mogli bimo puno toga da dobijemo. Sve u svemu, biće ovo još jedno veliko iskustvo za igrače, ali i mene,” poručio je trener Marko Marinović.

Borac je dugo parirao u prvom meču igranom u Morači, koji je dobila Budućnost.

“U prvom dijelu prvenstva smo odigrali jednu egal utakmicu protiv Budućnosti. Čak smo bili blizu pobjede. Smatram da je potrebno da preslikamo taj sistem u narednoj utakmici. Vjerujem da će Budućnost doći umorna u Čačak, što je dobra prilika za nas. Potrebno je da maksimalno motivisano uđemo u meč. Igramo na domaćem terenu. Iskoristili smo vrijeme koje nam je bilo na raspolaganju da se dobro pripremimo. Vjerujem da možemo da odigramo jednu dobru utakmicu i da dođemo do pobjede, a onda ćemo biti jedan korak bliže cilju, odnosno opstanku u ABA ligi,” poručio je košarkaš Nemanja Todorović.

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Mislim da Buducnost ovo mora dobiti. Bio bi ti treci vezani poraz sto je za ovakav tim katastofalno pa taman da je u pitanju euroliga a ne aba liga.

Brano Nkšićan
Gost
Brano Nkšićan

Nikakav problem pobijedit Budućnost, posebno kad im je onakav trenerčina.

Nebojsa V
Gost
Nebojsa V

Uozbiljit cete se kad vas pospremimo ma terenu

Send this to a friend