Košarka

Budućnost traži poništenje finala ABA lige

KK Budućnost Voli smatra da nisu postojali uslovi za odigravanje majstorice finala ABA lige i zahtijeva da se kompletna serija protiv Crvene zvezde poništi.

Podgorički klub oglasio se večeras saopštenjem i rukovodstvu regionalnog takmičenja poslao jasnu poruku.

“Snimci prije početka i tokom posljednje finalne utakmice plej ofa ABA Lige, koji su obišli region, jasno su pokazali da zbog napada domaćih navijača na igrače KK Bududćnost VOLI , nijesu postojali uslovi za normalno odigravanje te utakmice. KK Budućnost VOLI će se obratiti Skupštini tj. klubovima koji su članovi i vlasnici ABA Lige sa jasnim zahtjevom da se finalna serija ovogodišnjeg takmičenja poništi. Dodatno, biće upućen zahtjev da se u preiodu do početka nove sezone usvoje nove propozicije ABA Lige koje će propisati drastične kazne za sve one klubove koji na svojim utakmicama dozvole i dijelić onoga što je KK Crvena Zvezda MTS na posljednjoj utakmici priredila svom sportskom rivalu KK Budućnost VOLI”.

Nova pravila takmičenja, smatraju u podgoričkom klubu, morala bi eliminisati situacije u kojima igrači tokom utakmice, umjesto o vrhunskim sportskim rezultatima, razmišljaju o svojoj ličnoj bezbjednosti.

“Kako je na toj utakmici, između ostalog, eskaliralo rasističko i nacionalističko navijanje domaćih navijača, dužni smo da o svim detaljima cijele finalne serije obavijestimo i Evroligu. Jedini cilj ovakvog postupanja je da se košarkaška ABA Liga kao regionalno takmičenja sačuva i da i ponovo bude primjer svim predstavnicima sportova u regionu koji pokušavaju da formiraju regionalne lige”.

Iz Budućnosti su objasnili i da su se pod pritiskom vratili na parket poslije incidenata.

“U razgovorima koje su, nakon napada navijača na naše igrače, sa predstavnicima ABA Lige imali predstavnici našeg kluba koji su bili u “Pioniru”, jasno je predočeno da ukoliko ne izadjemo na teren i odigramo utakmicu ista će biti registrovana službenim rezultatom u korist KK “Crvena Zvezda MTS” i da će našem klubu biti izrečena ozbiljna kazna. Nakon napada i povratka igrača u svlačionicu , u prostoru ispred svlačionice napadnut je zamjenik direktora našeg kluba (što je i evidentirano od strane delegate) , tako da su naši igrači i stručni štab očekivali da će napad uslijediti i u samoj svlačionici. Glavni sudija utakmice je došao u svlačionicu i saopštio da će ukoliko se ne izadje na teren u sljedećih pet mminuta, beogradski klub biti proglašen pobjednikom , a istu informaciju su predsjedniku našeg kluba u telefonskim razgovorima saopštili i predsjednik ABA Lige Igor Dodik i direktor ABA Lige Kresimir Novosel. Očigledno je da su predstavnici ABA Lige , sudije i delegat u potpunosti podlegli pritisku navijača i rukovodstva KK “Crvena Zvezda MTS” i da su oni jednako kao i naši igrači i stručni štab bili uplašeni za svoju bezbjednost. U takvoj situaciji procijenjeno je da je bolje da odigramo utakmicu i da se nasi igrači bezbjedno vrate u Podgoricu . Očigledno da bi svaki drugi scenario doveo do eskalacije nemilih dogadjaja u hali “Pionir” i ugrozio njihovu bezbjednost . Pored ovoga razlog za odigravanje utakmice je bio i u vodjenju računa o dostojanstvu i tradiciji kluba i potrebi za afirmacijom viteških principa u košarci i sportu uopšte, pa je uprava našeg kluba donijela odluku da umjesto gubitka službenim rezultatom ekipa odigra utakmicu”, ističu iz Budućnosti Voli.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
R. Srpska
Gost
R. Srpska

Čitam komentare i više sam no razočaran. Meni, Srbinu je više no žalosno kad vidim koliko Crnogoraca navija za Zvijezdu mjesto za svoj klub : Budućnost Voli. Imate li vi i malo obraza i stida? Za Zvijezdu kao srpski tim, a kad igra sa stranim timom, trebaju navijati Srbi ( kao mi iz R. Srpske) a ne Crnogorci. Dali bi… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Kad čitam ove izdajničke komentare od strane Crnogoraca koji mjesto da su za svoj tim a ne za strani, poželim da je pobijedio Budućnost Voli. A istim ovim komentatorima će za pola sata na drugim temama Srbi biti krivi za sve.

mali
Gost
mali

Bokane odlazi

Delije Köln
Gost
Delije Köln

Srećan odlazak Bokanu uz pesmu: “Izadji mala, izadji mala, izadji bar na čas…”

Duklja
Gost
Duklja

SPC SADA NAJVECI NAS PROBLEM ODGAJA MLADE DA NE VOLE C.G. VEC TUDU DRZAVU

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

SPC je takvima već 8 vjekova glavni problem na ovim prostorima, ali kao što primjećuješ, ona opstaje, ne možete joj ništa, jer je pravoslavni narod u Crnoj Gori uz svoju crkvu.

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Mozda prvo da se informises od kada postoji ovo sto se danas zove spc. Mozda bi ti se otvorile oci i u vezi drugih stvari.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Hoćeš li to da kažeš da Sveti Sava nije bio Arhiepiskop srpske crkve?

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Jeste, ali ta Crkva se nije protezala na Crnu Goru, koja inače nikada nije bila u zajednici sa Srbijom do proklete 1918. godine kad je onaj vaš kralj Aleksandar stvorio grobnicu za srpski narod.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

R.Srpska,
Naše Mitropolite su rukopolagali srpski Patrijarsi, Vladika Vasilije Petrović je dobio i titulu Egzarha Svetog trona pećkog. Srpstvo je duboko ukorijenjeno u Crnoj Gori, mada ima nekih i van Crne Gore, koji to osporavaju kao što su Čeda Jovanović, Nenad Čanak, Sonja Biserko, Nataša Kandić, Nikola Samardžić…Možda i ti želiš da budeš u njihovom društvu.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Car🇷🇺Romanov

Budu decidan.
SPC je dobila autokefalnost od Vaseljenskog Patrijarha ljeta Gospodnjeg 1219. godine.
To je znači tačno 800 godina, iliti osam vijekova postojanja.
No,…. ona nema veze sa Crnom Gorom i sa Crnogorcima ( mislim da nema smisla da više ponavljam kako na prostorima Crne Gore nikada nisu postojali autohtoni Srbi, ne postoje ni danas a nikada neće ni postojati).

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Oprem dobro

Pravoslavni narod u Crnoj Gori je velikom većinom uz CPC.
Znam iz pouzdanih izvora.
Ja sam se prošle godine nadao da će CPC za Petrovdan o.g. od Vaseljenskog patrijarha dobiti autokefalnost, no zalud’.
Ali uvijek ima vremena i nikada kasno nije.
Može na Petrovdan iduće godine, nekako mi ljepše zvuči 2020-ta no 2019-ta godina, valjda zato jer je zaokružen broj.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

R.Srpska
Pravoslavni narod u Crnoj Gori je preko 95% uz SPC i svoju Mitropoliju. To o čemu ti pišeš je u ravni politike Čeda Jovanovića i Nenada Čanka i montenegrinskih antisrba. Da li želiš da budeš u tom društvu, sam odluči?

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Jeste, ti si ih brojao.
A ja sam Marko Lazarević iz mjesta Pelagićevo: R. Srpska.
Rođen 23.3.1971.godine, borac časne VRS.
Ne krijem se, ako sumnjaš da lažem pogledaj FB profil, ali obavezno ukucaj navedeno mjesto jer nas ima dosta sa tim imenom i prezimenom.

Onamo namo
Gost
Onamo namo

Spc, je u na teritoriji cg, pre nego sto je i prvi put igde pomenut pojam crna gora.poka i vise manadtira u cg su ktitori nemanjici, tako da ti je cg i spc sinonim, svidjalo se to tebi ili ne.a i brini ti sta se radi u tuzima ne brigaj ti oko spc i cg.

Nika
Gost
Nika

Kako si ti zaladio moj brate

Duklja
Gost
Duklja

SVE SE JAVLJAJU OVI STO BI PRODALI C.G. ZA VECERU KAO NIJE NISTA BILO SVE JE REGULARNO

Duklja
Gost
Duklja

KRALJ NIKOLA IMO S VRAGOM POSLA OD VRAGA JE I NASTRADO
KO NE UCI IZ POVIJESNICE CEKA GA OPET ISTA SUDBINA

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Koliko znam, Kralj Nikola je napustio zemlju zbog onih koji su govorili povijesnica, a ne istorija.

Duklja
Gost
Duklja

ZLA SUDBINA ZADESILA TVOJU OKUPATORKU CRKVU OPREM I SVE KOJIMA JE DUSA U SRBIJI. A TIJELO U U C.G.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Duklja, budi mi dobro.

Duklja
Gost
Duklja

SVA VAM JE ISTINA TAKVA KA STO SI REKA ZA K.NIKOLU
TAKO MU I TREBA KAD JE SA SRBIMA IMA POSLA

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Nikola je bio Srbin i logično da je sa Srbima posla imao. Ali nijesu njemu problem bili Srbi nego Osmanlije, Austrougari i ostali osvajači.

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Ocigledno da su mu jedino ti prvi dosli glave.
I nama zamalo, no tvrd smo orah.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Budimo realni

” Nikola je bio Srbin ”

Veliki minus od mene zbog gore navedenog.
Knjigu iz istorije za 6. razred O.Š. pa ponoviti gradivo.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Duklja, Kralj Nikola je 1910. rekao da je Crna Gora Kraljevina u srpskom primorju. Ipak, vjerujem više Kralju Nikoli nego tebi.

Onamo namo
Gost
Onamo namo

Duklja, kralj nikola je bio srbin, i smatrao sebe srpskim kraljem, valjda je on znao sta prica za sebe za zivota, ili ti danas prevodis to sto je on pricao za zivota na montenigerski jezik.

gledalac
Gost
gledalac

A moji junaci. Priznajte poraz I muški se držite I ne brukajte Crnogorce

razocarani
Gost
razocarani

Samo strpljenja malo.Osvijesticemo se gore nego od poraza sa 42 kosa razlike.

vukomita
Gost
vukomita

ANALIZIRAJTE STA STE URADILI PA DALI STE U SKOLU ISLI,ZASTO SE NISTE KONSULTOVALI SA PAMETNIJIMA,ZASTO STE POSLE SVEGA IZASLI U JAZBINI,NASJELI STE NA COKIJEV TRIK I LEGALIZOVALI MU TITULU…LJUDI MOJI EM VAS JE ISPLJUVAO I PREBIO EM VAS JE PONIZIO

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Prvo pitanje koje si postavio ja postavljam tebi, a dalje neću.

Tixy
Gost
Tixy

Hahahhaahahahahahaha
Ja prvo nisam ni skontala da je pitanje, čitam pa mi nije jasno ko je padao i odakle, ili dao i šta je dao… xD

Miljenko Z.
Gost
Miljenko Z.

Pa i treba da se poništi . U tri utakmice izgubiš više od 100 razlike , neko je na protekciju doša u ABA ligu !!

CZ PG TG
Gost
CZ PG TG

Kakva bijeda ,kako doticu moralno dno……ali njohov obraz je ko djon.Prosle godine napadaju igrace u hotelu,tuku jadovi dijete sa djedom,vitlaju pistoljima,kupili sudije,i opet jedva na silu,zvezda uprkos svemu odigrala…ove godine,opet torrura na terenu pri izlasku,gadjanje,dva vuku a treci udara….i oni moralisu,umesto da se pokriju na -43.

CZ PG TG
Gost
CZ PG TG

A dje je janicar iz trece utakmice….?

Babytv
Gost
Babytv

Jednostavno nije trebalo da izadhete na parket

Faruk
Gost
Faruk

Izgubili bi službeno. I onda bi se opet pričalo na istu temu kao sada…

Kocka
Gost
Kocka

Bolje i sluzbeno no onako

Mikosav
Gost
Mikosav

A i manja bi razlika bila. Mogli bi poslije da pričaju da su mogli i do pobjede, samo da su izašli…

xXx
Gost
xXx

Cestitke Zvjezdi i srecno u evro ligu

Poturica
Gost
Poturica

Kao nekad pokojni No Name..
Potpuno ista matrica ,i oni 80tih što su štrajkovali u rudnike…i poslije nije tačno što su im skandirali ime njihove braće prrko Prokletija

Dukljan
Gost
Dukljan

Posle debakla na terenu stvarno nijesam ocekivao ovakvo moralno srozavanje!
Imadoste li ikoga pitati prije ove sramote i gluposti?

POJK
Gost
POJK

Budite dostojanstveni.Nije sve u parama.

zoro
Gost
zoro

Ispisaste više saopštenja nego Mitrović Otvorenih pisama.. Budimo realni, ova Zvijezda je timski bolja od nas i dobiće nas u skolskom dvorištu a kamoli u Pioniru. Izašli ste, prihvatili ste “naređenje” čelnika lige i KRAJ priče. Budite dostojanstveni u porazu! Cijele godine smo igrali loše, bez akcije, želje za pobjedom, agresivnosti u odbrani, požrtvovanja u napadu. Promašili smo sa pojačanjima… Više »

Dragan
Gost
Dragan

Kako se onda Budućnost kvalifikovala u Evroligu?

Samo realno
Gost
Samo realno

A kad su upadali navijaci u hotel i prijetili igracima zvezde prosle godine niste trazili ponistenje. Upad navijaca u trecoj u sportski niste trazili ponistenje. Lijepo je rekao trener tomic kad se zavrsi sezona reci ce zasto nismo pobjedili u podgorici. Molim nedizite tenzije i ovako ih je mnogo. Nemjesajte sport i politiku. Zasluzena titula zvezdina. Pitanje za rukovostvo kk… Više »

Mrdak
Gost
Mrdak

Nažalost, vi ste izlaskom na teren i igranjem pete utakmuce , dali legitimitet utakmici…Tako nema posle znate već čega kajanja.

Tadic
Gost
Tadic

Kad neko izgubi 19, pa 38 i na 43 razlike nema sta da trazi

Titograd
Gost
Titograd

Da ste kojim slucajem dobili da li bi trazili ponistenje

opet
Gost
opet

Zar iskreno mislis da bi se utakmica zavrsila da je kojim slucajem Buducnost vodila pri kraju?

zzzzzzzzzzzzz
Gost
zzzzzzzzzzzzz

kako opozicija? hahah ja sam mislio da je ovo Milov projekat? mucite bip

Tripun
Gost
Tripun

Pa nijesmo blesavi da tada tražimo novu utakmicu. Eh, da smo pobijedili, slavili bi mi sada 7 dana no ne ispade tako…
Prošle godine zeznusmo mi zvijezdu a ona nas sada.

xXx
Gost
xXx

Zvjezda se pojacava za naredne sezone.., nece titograd ni blizu evro lige narednih 20 g

Dosta vise !
Gost
Dosta vise !

Cinjenica je da Covic i uprava KK Crvena Zvezda promovisu i podsticu nasilje, primitivizam, rasizam, sovinizam, najvulgarnije uvrede i provokacije i zastrasivanje gostujucih igraca, strucnog staba i publike na svom terenu vec odavno. Sjetimo se guslanja usred terena i teksta te pjesme koja je bila na svakom sjedistu u dvorani prilikom meca sa Galatasarajem u Beogradu prije par godina. Ovo… Više »

Kapetan Ricudis
Gost
Kapetan Ricudis

Gusle su nas nacionalni instrument,ako ti smetaju onda ih nemoj slusati.

Poturica
Gost
Poturica

Što fali guslanju…da nije ko tvoj što se pominje u pjesmi

Dosta vise !
Gost
Dosta vise !

Ne gusla se na kosarkaskim i dr sportskim utakmicama, vec zna se gdje se to radi. Onaj primitivizam, divljastvo, mrznja i agresija su u nevjerovatno velikoj kolicini. Kad tad ce se platiti cijena za to. A bice velika sigurno. Najgore je sto se sport i sportisti zloupotrebljaju od strane primitivnih i divljih nacionalista i sovinista za neke druge ciljeve koji… Više »

Pero s pumpe
Gost
Pero s pumpe

izio vuk magarca!

Prc CG
Gost
Prc CG

Hahahahahaha….Neko čiji navijači,rukovodstvo,”podmladak” partije čiji su projekat,policajci i njihovi sinovi,napadaju igrače,maltretiraju ih od samog dolaska u podgoricu napadaju i biju navijače zvezde i izbacuju ih van sale traže poništenje finala!!!!!!!??????Svaki dalji komentar je suvisan poslije ovakve reakcije nazovi sportskog kolektiva budućnosti,sramota!!!!!!!

Anonimus
Gost
Anonimus

Ko ce vam igrati i da vam sve poniste finalnu utakmicu.Niste trebali u opste izlaziti na teren poslije onakvog doceka i napada.Otisao vam je Bitadze i Repesa,sa Barovicem i Sehovicima necete postic ni 20 poena.Sramota ,sport je postao biznis i politika.

Tranqilo
Gost
Tranqilo

Hocete mi reci zasto je fotografija trenutnog predsjednika,ilustracija KK Buducnost?
Valjda bi trebao grb tog kluba,fotografija prvog tima,najbolji igrac u poen akciji,panorama grada iz kog dolazi taj klub,fotografija dvorane…..

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Nažalost Bokan je u Buducnosti SVE. Tako da je on personifikacija KK BUDUCNOSTI.

Brk
Gost
Brk

Cekaj…poslije trece utakmice u Pg nisu trazili ponistenje a sad traze…hmm kako se to zove? Licemjerstvo…kmeee kmeee

IKS OKS
Gost
IKS OKS

KK TITOGRAD- KLUB ZA ŽALJENJE !! TRAŽITI PONIŠTENJE FINALA ABA LIGE ZBOG ZVEZDE A NIGDE NE POMENUTI STRAVIČNA DEŠAVANJA IZ SOPSTVENE HALE NIJE VIŠE NI POKVARENO I POTULJENO, VEĆ JADNO. SADA JE JASNO, HOĆETE TITULU POŠTO-POTO, AKO TREBA I NA SILU, ZA STOLOM, JER NA TERENU ZA TAKO NEŠTO NISTE SPOSOBNI? MISLITE DA ĆETE MRŽNJOM KOJU SEJETE USPETI DA DODJETE… Više »

Montenegrino
Gost
Montenegrino

Uprava je dobro sagledala situaciju. Treba tražiti da se ponište samo utakmice igrane u Beogradu, kod nas je bilo regularno. Isto tražiti da utakmice počnu sa 15-20 poena naše prednosti za svaki slučaj zbog regularnosti.

sergej
Gost
sergej

I da se trazi da ne igra Borisa, ne moze on da udari bananu i odmah posle da zakuca . Iskreno svi bi mi mogli tako da pobedjujemo..

Galjo
Gost
Galjo

Jes…a u Pg je bilo super korekno…A gadni ste i jedni i drugi….

Crni
Gost
Crni

Takvi kao ti i tvoj kolega Covic, ne trebaju ni da udju u sportske dvorane a ne da budu predsjednici klubova.. vi ste unistili sport jer o njemu nista i ne znate…

Anto
Gost
Anto

I da se ne ide bez najboljeg igrača budućnosti damira javora

Flojd
Gost
Flojd

Kad izgubiš 100 razlkke u 3 utakmice ostaje ti samo da plačeš i žališ se..

Rambo
Gost
Rambo

I ja se slazem pa neka igra Cedevita jer je sramota u finalu gubit 2 put po 40 razlike.Ako vas razumijem crkao vi kao da je ovdje sve ok bilo.Kakav je bio teren u trecoj.da nije tuzno bilo bi smijesno.nego razumijem treba nekako opravdat sve ulozeno.

Fileopg
Gost
Fileopg

interesantno je primijetiti da ima pojedinaca koji će uvijek naći opravdanje za sve ružno što nam Srbi urade, ma bolje će ih opravdati nego oni sami što bi to uradili. Sindrom ropstva im se uvukao duboko u genima…..

Miki
Gost
Miki

Izmedju ljudi u srbiji i crnoj gori nikada nije vladao robovlasnicki odnos…ne sirite sovinizam.

Voli DA BOLI
Gost
Voli DA BOLI

Predlažem vam Albansku ligu.

VI DA BOLI
Gost
VI DA BOLI

Evo ja kao zvezdaš se slažem.Damo vam 15 poena fore i igramo dok vi ne pobedite,jel može? Jer vi ste Voli a Voli voli da boli.

Miso Car
Gost
Miso Car

Kako cete bez repese ako se ponisti 😂

Lako riješivo
Gost
Lako riješivo

Treba igrati na neutralnim terenima. Tada nesoji nemaju hrabrosti da divljaju.

Poturica
Gost
Poturica

Tačno…a ne da sin funkcionera pljuva i prijeti

Rade007
Gost
Rade007

Da ima zakona i ljudi,a nema, ne da bi se ponistilo,no se ne bi ni igralo onako.

UCZ
Gost
UCZ

Sta god bilo jedan je Caka

UCZ
Gost
UCZ

Caka pozdrav iz Mitrovice

Montenegro
Gost
Montenegro

Igor Dodik.. sve mi je onda jasno!!!

Burgija
Gost
Burgija

A sto je drugo u pitanju osim para ? Zasto neko hoce u euroligu osim zbog para ? Zasto uopste bi neko organizovao nesto ako nema para !

Pravda
Gost
Pravda

Buducnost je potpuno u pravu. Treba ponistit finale. Oba tima treba diskvalifikovati. Novo finale treba da odigraju cedevita i partizan. Za zvijezdu i buducnost treba u narednih deset godina zabraniti ucesce u evropskim i regionalnim ligama i takmicenjima.

Trol
Gost
Trol

ne bilo izlazit na teren… trebali ste dignute glave da izadjete na teren, pustite da pocne utakmica i pokupite se i izadjete svi do jednoga masuci igracima ko misica na defile…i da vas zabolje i za kazne i za sve kad ste onima u kucu dosli

dragab
Gost
dragab

Makar bi sa manjom razlikom izgubili

SiCG
Gost
SiCG

Ne brukajte se!

Ratko R
Gost
Ratko R

Kakvo licemjerje Crvena Zvezda je potpuno zasluzeno osvojila ABA ligu jer tri utakmice u Beogradu je ubjedljivo dobila na dva meca u Podgorici je vodila na poluvremenu izbacila Partizan u polufinalu a Buducnost je jedva Cedevitu prosla.Treca utakmica ili prva u Podgorici incident u moraci je bio izreziran sa poznatim akterima sto je najveca sramota Buducnosti i Crnogorskog sporta !

CCCCCC
Gost
CCCCCC

E moj Bokane, nasadiše te ovi DNK slučajevi…

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Izgleda misle da mogu da izgube manje od 43 razlike.Neka ih Bokan vodi.

CZ PG TG
Gost
CZ PG TG

Dje je Šofro?

CZ PG TG
Gost
CZ PG TG

U prom kolu ABA lige iduce godine,zvezdu treba kazniti sa privatize tri reda bez publike,kao I buducnost.treba imati isti arsin.

mske
Gost
mske

A ulazenje na teren, pljuvanje i prijetnje prema igracima Zvezde u Podgorici, jesu li to uslovi za igru? A skandiranje “ubij cigana”, je li to rasizam ili fasizam? Orgijanje navijaca ispred hotela gdje su bili smjesteni igraci Zvezde noc prije utakmice, to je gostoprimstvo? Hocete li i to prijaviti? Hocete li prijaviti drzavne sluzbenike i sina ministra policije koji su… Više »

Bokelj PRAVI
Gost
Bokelj PRAVI

Dok se veći cigani servi i manji cigani cikotići svađaju ja bih spojio Boku moju sa maticom Hrvatskom konačno, da se vratimo civilizaciji..a vi pravoslavci medjusobno se slobodno kidajte na komade..vi grci turci grci bugari ..jedna faca jedna rasa . B I H

Anonimus
Gost
Anonimus

Ajde botino anusu Dps-ovski ,nisi ti ni vidio bokelja,mora da si od onih hrvata iz Andrijevice sto glasase HGI,provaljen si nesreco.Poklopi se po usima i zvaci taj sendvic sto su ti dali .

Jaka
Gost
Jaka

Svaka cast za Buducnost i sledece godine u Evro ligu! Novo pojačanje Bojan Dubljevic i Dejan Radonjic.

Miki
Gost
Miki

I Vucevic i Pekovic dolaze.

Pgbud
Gost
Pgbud

Je li ovo Dodikov sin predsjednik ABA lige? Uh pa ovi njihovi iz spc zajedno sa Dzomicem uveliko prepisuju na njih nasu djedovinu pa nikom nista, a ovamo se cudimo sto su se cetnici pomamili na utakmici

Piksi
Gost
Piksi

Ajde “junaci” na tipkama oladite malo! Prosle godine su bili bogovi a sad ih blatite.Dobro ovim sto je draza komsijska kuca nego svoja , njima to i lezi.

dragan
Gost
dragan

Taman i to proslogodisnje finale u paketu da se ponovi, i ono nije odigrano u nista boljim uslovima u Podgorici

ХОГАР СТРАШНИ
Gost
ХОГАР СТРАШНИ

Али како поништити сада, уретале су се дубоко резултати са семафора у памћење и навијача Звезде а Бога ми и навијача Будућности. Тешко је сада то поништити, поновити може али идуће сезоне

CrnoGorac
Gost
CrnoGorac

Bez Amara na terenu Buducnost je nemocna. Da se ponovi I da ide Amar u beograd

Love Me now
Gost
Love Me now

FIBA ne priznaje ABA ligu, da priznaje zabranili bi i B i CZ godinu dana neigranja kosarke, Cedevitu i Partizan jednu utakmicu na neutralnom terenu i ko pobijedi igra Eveoligu, CZ i Buproslost su pranje novca i u pogresnim rukama su, ko razumije , shvatit ce

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Slike, snimci, izjave ove cig… je,…. ide sezona… zna se što nam valja činjeti

Voli DA BOLI
Gost
Voli DA BOLI

Zna se,mi.u Evro ligu vi verovatno Albanska liiga.

Slavko
Gost
Slavko

Da je isti princip za sve nikad se ne bi odigrala treca utakmica iliti prva u Moraci… ono se ni u Albaniji ne gleda… TRI HILJADE navijaca hoce da lincuju DVA momka koji ne navijaju, sin MINISTRA POLICIJE ulazi na teren, pljuje i napada igrace, INSPEKTOR LAZOVIC sakama udara svezane navijace… sramno.

Trol
Gost
Trol

nemoj da se ljutis, samo su pokazali da i oni mogu biti divljaci… a potom su pokazali i kako se ide na utakmivu u cetvrtoj utakmici u nadi da ce se nesto zalijepit za protivnike ali dzaba

Ranko
Gost
Ranko

Axaxaaxaxxaa, a u PG bilo sve na nivou.Koja demagogija i nedostatak samokriticnosti. Zvezda ih u tri utakmice tresnula sa 150 razlike, i opet se bune.

ZDS
Gost
ZDS

Tresnulo je tebe u mozak, nema kud grđe

Ognjen
Gost
Ognjen

Boli 150 razlike

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Normalno da se bune kad su umjesto o košarci morali misliti o tome hoće li i kako iz Pionira živu glavu izvući.. ako je tebi to ambijent za sport- onda ti pojma o sportu nemaš. Momci su obučeni za košarku, ne i za rat i ekstremno preživljavanje. Nevjerovatno kako to ne želite viđeti. Pod onim uslovima, Zvezda bi sinoć dobila… Više »

Miljenko Z.
Gost
Miljenko Z.

Eee jado , jadni , pa šta je bilo u Morači ? Ili ti misliš da je ono linčovanje , pljuvanje i vređanje normalno ??

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Nema od toga ništa.To i Bokan jako dobro zna, ali bolje da se vadi na to, nego da se dovede u pitanje njegova odgovornost za rezultate i promašene investicije u ovoj godini. Toliko je promašio u svemu ove godine da je to za GINISA.

Bu2
Gost
Bu2

A sta je sa proslom sezonom? Pojedini kao da imaju selektivno pamcenje.

Ana
Gost
Ana

Hahaha evo ih ovi, kad vec nece igraci i trener da komentarisu onda ce uprava. Presmijesni ste, mozemo se prepucavati ko je vise provocirao, ali cinjenica je da je Zvezda bolja. Ma najbolja i to je cijele sezone i pokazivala!

kn
Gost
kn

Uopste nij bitno koji je rezultat bio koliko poena razlike.Sramno je u kakvimokolnostima su igrali ti momci.Nijesu se trebali vracat na parket.

Bokelj
Gost
Bokelj

Ipak da se ne zaboravi, bilo je +43

Ekrem
Gost
Ekrem

kako vas”cigani odrase”U tri utakmice 100poents.a koju bi od ove tri ponovil??i.Bar sad budite dostojanstveni.Bokan neka kuva .Ima namirnica.

Delija
Gost
Delija

Ponoviti nego što, pa ovaj put da bude 60 razlike hahahahhahahah

Небојша Човић
Gost
Небојша Човић

Што се мене тиче није проблем, него не знам како ћете играти без тренера. Поздрав из Београда и имате од мене по дршку! Живели ми драги моји

anonimni
Gost
anonimni

I bez Bitadzea

Bokelj
Gost
Bokelj

Izađii malaaaa izađi malaaaaaaaa

Bokelj PRAVI
Gost
Bokelj PRAVI

Vrati se tamo iza brda odakle si sljego poručuje ti jedan pravi Bokelj ..Hrvat Rimokatolik čiji preci su tu odavno..tvoji sljegli poslje tuznoga ujedinjenja Boke i cikotića ili još gora serva.. Bog i Hrvati

Srdjan
Gost
Srdjan

Zar vi niste rekli da napuštate ligu ? Šta je sada ??

Ragnar
Gost
Ragnar

Glupo je sad to, a i kosarkaski su bolji i kvalitetniji, treba vidjet za sledecu sezonu, forsirat domace igrace, definisat neka pravila, zahladit odnose sa njima maksimalno, ne mislim na Partizan i ostale srpske klubove nego na onu zgadiju

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Mislim da bi bolje bilo da traže da YOUTUBE skloni snimak prve,druge i pete utakmice. Evo gledam čitav dan. I još ću gledati nekoliko…… GODINA.

Ragnar
Gost
Ragnar

A ja mislio gledas neke stanove po Beogradu, cudo ti braca nisu poklonila jedan za dobro podilazenje, dako se preselis gore da je jedan manje

Trol
Gost
Trol

hahahah a “braca” ga ni ne priznaju… dzaba upire iz petnija zila, u BG je i on “siptar”…”Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka.”

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

hahahahaha. Nema potrebe. Ja se protiv Mila i sistema koji on predstavlja borim potpuno besplatno sa velikim zadovoljstvom.

Ragnar
Gost
Ragnar

Mozes da se boris do groba, dzabe ti je, i posle Mila nastavice se se ista politika-dalje od zaostalih, odnosno rusa i vas, vise nas je!

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Dokle ću da se borim to je moje ustavno pravo. A boriću se dok se ne izborim. A ti samo živi u zabludi Ragnar. Bice nam lakse.

Ognjen
Gost
Ognjen

Ides li ti za Beograd malo kao sin ministra da se provedeš pa se onda vrnes da seres

Ragnar
Gost
Ragnar

Mogu da se dobro provedem i u svojoj zemlji, ne treba mi beograd, nisam kompleksas kao vi!

Dejo 821 banka
Gost
Dejo 821 banka

Od ove tri đevojka koja bude sa mnom dobit će poštovanje i ljubav bog papa pa ja.

Tixy
Gost
Tixy

Samo se dižu tenzije i pravi cirkus, znači neverovatno…
Mozak vam popiše nekadašnji pajtosi D. B. i N. Č. i slični…

ne brukajte nas
Gost
ne brukajte nas

Necemo valjda i mi Covicevim stopama da krenemo?! Kasno je sad za kuknjavu, kad ste svemu onome od sinoc dali legitimitet izlaskom na teren!

Montenegrina 💓
Gost
Montenegrina 💓

Ono sinoc sto se desilo je nevidjena sramota!!!Kao prvo nasi su ispljuvani prve dvije utakmice i izvrijedjani, tako da su “Čovici” zapoceli seriju pljuvanja i vrijedjanja.Ovi nasi nijesu trebali istom merom vracati jer smo se obrukali sto smo ispali isti kao oni u BG. Tuzno i zalosno sta smo vidjeli sinoc. Igračiima Buducnost treba orden dati za hrabrost i toleranciju… Više »

Dejo 821 banka
Gost
Dejo 821 banka

Cura koja bude samnom dobi će poštovanje ljubav. Bog papa pa ja.

Anti mne
Gost
Anti mne

Ha,ha,ha e bruke jedne iz tri utakmice preko 100 razlike vas oderu i hocete ponovo da ukradete,e malo morgen ovaj put

ogi
Gost
ogi

Sto sad niste zvali decu lokalnih mocnika da vas brane.Isti oni koji su pljuvali i psovali igrace.Zaprzili corbu pa vas gurnuli u vatru.Samo sto Srbi nisu bjezali kao vi.Stidite se.Jos imatw obraza da trazite nesto.Bruka

Ff pg
Gost
Ff pg

I niste trebali ni izlaziti. Pa ako ABA ligi odgovara da registruje finale 20:0 za njih, neka bude. Sad nema sto…

Ff pg
Gost
Ff pg

E zamisli… Ono u Beograd je kao bio odgovor na trecu utaomicu Buducnosti? Zna se odakle je pocelo i ko je poceo.

Sto se tice ekipa, bolji su tim od nas… Citave sezone nemamo igru. Domacinsla ekipa i skup individualaca bez rezona.

Nije trebala da se igra 5. utakmica, ali ne vjerujem da ce se ponoviti.

PGrica
Gost
PGrica

Nažalost naši ljudi vrlo brzo zaboravljaju odakle se počelo, a njihovi navijaju za Zvezdu od 2011, pa im se oprašta

lajavi krelac
Gost
lajavi krelac

Zna se da je sve počelo od prošlogodišnje utakmice finala koja se igrala u Morači …

Samo da te podsjetim da vam je na toj utakmici isključen ZVANIČNI SPIKER !!!

Barbarian Pg
Gost
Barbarian Pg

Jedina greska je bila sto se sinoc uopste izaslo na teren i dozvolilo da nas ponizavaju

Ragnar
Gost
Ragnar

Mene nista ne boli kao ovi domaci izdajnici, ja ne znam kako im nije gadno da ovoliko podilaze njima gore, toliko sam ponosan sto sam na drugu stranu pa da je 100 razlike

Delija
Gost
Delija

Ajde vozi

Ragnar
Gost
Ragnar

Moze ako nas ti odvezes!

ne brukajte se
Gost
ne brukajte se

Junaci na papiru, ajde dosta kmečanja, glavu gore.

Alfa 2
Gost
Alfa 2

A u Podgorici je sve bilo ljudski I normalno… izgubiti sa onolikom razlikom a imati igrace najskuplje I ligi je velika sramota… pokrite se usima po glavi…

Barbarian Pg
Gost
Barbarian Pg

Tako je, svim dozvoljenim sredstvima protiv njih i protiv domacih izdajnika

Cantona777
Gost
Cantona777

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

NeVoli
Gost
NeVoli

Bokane odlazi!

Crni
Gost
Crni

Kao navijac Buducnosti, ne mogu da vjerujem da ovo pisu. Da nisu izasli na parket sinoc pa da ovo traze sve bi ok bilo, ali su im povratkom na teren sami dali legitimet…

Zabac-pg
Gost
Zabac-pg

Ono u Podgorici nije smjelo da se deci. Sami smo krivi, treba goniti one nase huligane

PGrica
Gost
PGrica

E u tome je problem, što se na naše ”Izgrednike” diže medijska hajka i cijeli grad ih kritikuje, u beograd se dese stvari 10 puta gore i svi ih ne samo opravdavaju, već i podržavaju… Nego sljedeći put pametnije, pa nek se pišu vijesti i saopštenja!

nebitno
Gost
nebitno

Vazda mi padne na pamet ono što mi je maja govorila.
Ako je neko budala, ne znači da i ti treba da se ponašaš isto.
Ako su u BG bili smradovi, pa valjda se valja trudit’ da budemo bolji a ne gori

Bnjj
Gost
Bnjj

Bolje da se ne igra izblamirali su se dovoljno SA ovakvom igrom cijelu sezonu u gostima

Mark
Gost
Mark

Posaljite i snimke sa trece..kme kme,kme..

Delije Bar
Gost
Delije Bar

Mene bi bilo sramota da ovo pomenem posle 40 i kusut razlike i to bez 2 najbolja igraca

EUFORIJA
Gost
EUFORIJA

Ha, ha! Pa, vi ste komedija od kluba. Cuj, da se ponisti!? Zalite se vi slobodno Evroligi, niste ni svesni kako ce vas oduvati. Izadji mala…

Zvezda
Gost
Zvezda

Šmrc, šmrc. Malo knjezite. Budite bar malo kao Srbi koji se u paklu Morace nijesu nikiga bojali i bjezali u svlacionicu. Tutu kako ste se prepanuli od navijanja. Da vi se stava sliva. Ima baba koja baca olovo dako sto pomogne. Stras je to. Heroji i junaci pobjegose u svlacionicu da drte od straha, a niko ih nije takao od… Više »

Neko
Gost
Neko

Nisu oni SRBI nego srbijanci!

gost
Gost
gost

sve bih ja vas sto srbujete preko granice ali mi ne moze biti…..tesko domu u kojem ste ….o jadu ste svijet zabavili sa vasim lazima i nacionalizmom

Misko
Gost
Misko

Uh ne mlati , svaka vam je rabota ovakva “nebeski narode” no ajde na portal kurira

Narko sanjari
Gost
Narko sanjari

Buhahahaha kakvi kompleksi.
Izgubis 43 razlike i trazis ponistenje

Mesar mickey
Gost
Mesar mickey

Kako bih volio da se ponisti i da vas ponovo razbuju…. sjetite se sti se njuma radilo kad su bili u pg? Posteni je izgubuti, ali mjaukati je sramno!

Catalunya
Gost
Catalunya

Što smo to mi radili čovječe, pala su 2 upaljača pištali su o tome 3 dana, NAŠI su tamo prošli teror koji je pripremljen iz vrha
No, kao i uvijek dočekani u srbiju kako smo dočekani, sramno!!

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Samo dva upaljaca? Šofro,ti li si?

Minja
Gost
Minja

Djuro,ti li si frizider,televizor,sporet …slicno?

Luka
Gost
Luka

A sin. Ministra, a onaj sto udara sakom onog sto ga vodi policija. Cim se politika umijesa u sport tu nema sporta.

Send this to a friend