Košarka

Crna Gora nikome neće biti lak zalogaj

foto: FIBA

Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Zvezdan Mitrović kaže da je rano pričati o ambicijama na Svjetskom šampionatu u Kini.

“Crveni” će sjutra saznati protivnike u grupnoj fazi takmičenja, a danas je FIBA objavila da će Crna Gora biti žrijebana iz šesto šešira.

“Rano je da pričamo o ambicijama i ciljevima, ali ono što je izvjesno, na Mundobasket ne idemo da bi samo učestvovali. Nijednom rivalu nećemo biti lak zalogaj, u svakom meču ćemo igrati kao da je finale u pitanju”, naglasio je Mitrović za Sport Klub i nastavio:

“Ne bih se sada bavio kalkulacijama na temu dokle možemo da doguramo u Kini, jer se kalkulacijama nismo bavili ni na početku kvalifikacija. Cilj je bio da doguramo što dalje i da što više mladih igrača uključimo u seniorski pogon. Uspjeli smo da ostvarimo oba cilja. Tačnije rečeno, plasmanom na smotru najboljih selekcija planete, smo premašili rezultatska očekivanja”.

Mundobasket u Kini održaće se od 31. avgusta do 15. septembra.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
biba struja
Gost
biba struja

jedno je igrat aba a jedno evro ligu, jedno je igrat sa b postavama evrope a drugo izać napolje na a tim bilo čiji a još na svjecko,

Ivan
Gost
Ivan

Necemo Vucevica!

Damir
Gost
Damir

Tako je Mitrovicu! Idemo da se pobijemo sa svima pa sto bude! Volim ovakve trenere,dignu ekipu,ne ide se turisticki. A izjave njegovih mlakih prethodnika—,,Mi ne mozemo nikome da prijetimo,mi smo mala zemlja,ovi su velesila” itd! I tim pricama ubije igrace u pojam,limitira ih! Siguran sam da nas niko nece lako dobiti,jer su momci kroz kvalifikacije,u najtezoj grupi vidjeli koliko vrijede!… Više »

Dragan-Iske
Gost
Dragan-Iske

Slazem se kume! Mozemo sa svima! CRNA GORO VOLIM TE!!!

Send this to a friend