Košarka

Crveni izgubili od Francuske

foto: fiba.basketball

Košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je od Francuske 83:66 u pripremnom meču pred nastavak kvalifikacija za Mundobasket.

Ekipa Zvezdana Mitrovića je loše odigrala prvu četvrtinu, s dosta promašaja iz igre, dok su “trikolori” bili gotovo nepogrješivi i otud stekli visokih 28-15.

Razlika je porasla na +20 do odlaska na odmor, dok je u drugom poluvremenu viđena ravnopravna borba, pa su “crveni” izbjegli teži poraz.

Petar Popović je ostavio najbolji utisak sa 16 poena i šest asisencija. Pola koša manje postigao je njegov prezimenjak Aleksa, dok je sa 14 poena večerašnji susret okončao Filip Barović, koji je imao stopostotan učinak u šutu.

Kod Francuza svi su se upisali u listu strijelaca. Rusel je dao 12, Fal 11, Lakomb i Džekson po 10.

Crna Gora će u Parizu odmjeriti snage i sa selekcijom Grčke.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
dragan
Gost
dragan

najbolje da će mo ih pobjediti

Prenosi na SFR2
Gost
Prenosi na SFR2

Ja sam gledao na francuskoj TV. Igrali su nasi praktićno sa samo dva visoka igrača, Barovićem i Sekulićem, Simonović još nije na tom nivou. Zato se nijesu ni snasli u prvom, a u drugom su sasvim dobro parirali, iako su francuzi svo vrijeme forsirali. Utakmica je sasvim ohrabrujuća. Posebno je Popovic Petar bio odlican, ne samo zbog tih 16 poena… Više »

Pero s pumpe
Gost
Pero s pumpe

Dzekson nam dade 10 poena, a mi ga ljebom ranim! Ne ide to tako😁

Titograd
Gost
Titograd

Ko ima u ekipi sehovice, barovice,…lagano gubi utakmicu

HOGAR
Gost
HOGAR

Ajmo maleni na shvaki post hejtuj buducnost ili reprezentaciju

Covjek
Gost
Covjek

Hahahaha, to pises, igrali smo protiv trece zemlje svijeta majstore, + nam je falilo oko 5 igraca i drugo poluvrijeme smo dobili 3 razlike. Pozz

Send this to a friend