Košarka

Džejms: Pokušao sam Kajriju da prenesem moj DNK

Približava se početak NBA lige, a konačno smo dobili uvid u osjećanja LeBrona Džejmsa zbog odlaska Kajrija Irvinga.

Jasno je iz Džejmsove izjave da je želja Irvinga da ode bila šok za sve!

“Kroz mene je prošla gomila emocija, pitao sam se da li sam ja mogao nešto bolje da uradim i da učinim da on ne želi da bude trejdovan, da li je to tražio zbog načina na koji se sezona završila ili zbog mog povratka u Klivlend uopšte, zbog promjena trenera, generalnog menadžera… Ne znam, toliko mi je različitih osjećanja prošlo kroz glavu… Lićno, i vi koji ste ovdje sve vrijeme to znate, dao sam sve od sebe da tom djetetu pomognem da bude najbolji igrač koji može da bude“, rekao je Lebron i dodao:

“Probao sam da mu dam sve i da mu prenesem svog DNK što je više moguće – kao što sam vam govorio i tokom sezone, u nekom trenutku, bio sam spreman da mu predam ključeve tima kada bude spreman. Jedino zbog čega sam uzrujan jeste što je veliki dio tog DNK sada odnio u Boston, ali osim toga, želim djetetu najbolje zdravlje, želio je da uradi ono što je najbolje za njegovu karijeru, pretpostavljam. Odajem priznanje našem generalnom menadžeru i vlasništvu što su mu tu želju ispunili. Nemam mnogo toga više da kažem tim povodom, ponavljam, dao sam sve od sebe da mu pomognem da ostvari svoj potencijal“.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NHM
Gost
NHM

Djetetu, djetetu… Pa se čudi što ga je nogirao. Lebron je vrhunski igrač, ali je takva težina željna pažnje da je to bruka.

Send this to a friend