Košarka Trener Budućnosti Voli pohvalio je i kapitena Suada Šehovića

Mijović: Ovo je velika pobjeda, Ivanović je bio sjajan

foto: KK Budućnost Voli

Pobjeda nad Ulmom je veliki korak ka Top 16 fazi Evrokupa, poručio je trener Budućnosti Voli Petar Mijović poslije utakmice sa njemačkim klubom.

Međutim, sve je i dalje daleko od gotovog.

“Velika pobjeda za nas. Nastavljamo da se borimo za glavni cilj, da budemo u Top 16. Blizu smo, ali nije završeno”, kazao je Mijović, koji je potom govorio o povredi Džastina Kobsa:

“Prije dvije večeri pao je na treningu. Nije djelovalo da je problem sa stopalom strašan. Međutim, osjeća bol, a mi se nadamo da će on do petka ili subote nestati, kako bi mogao da zaigra protiv FMP-a”.

Neizbježno je bilo i pitanje o formi Nikole ivanovića.

“Nikola igra na visokom nivou. Na njemu i Kobsu je najveća odgovornost, kada je naš napad u pitanju. Kada jedan od njih ne igra, rivalu mogu da nas zaustave, što je Ulm znao da uradi od polovine druge četvrtine. Večeras je Nikola bio sjajan, od njega i Džastina to očekujemo”.

Od danas je član Budućnosti i Luka Mitrović.

“Jako je važno što je potpisao. Imali smo izuzetan problem na posljednja dva-tri treninga, radili smo sa svega devet igrača. Luka je bio moj izbor iz više razloga – iskusan je, a u dobrim godinama, zna šta su ABA liga, Evrokup, čak i Evroliga. Iza Danila Nikolića na poziciji četvorke može jako mnogo, nadam se da će nam se vrlo brzo priključiti. Bio je u trenažnom procesu sa Hapoelom do juče, sada čekamo transfer za Podgoricu, a znate da je sve usporeno zbog manjeg broja letova”, kazao je Mijović i pohvalio kapitena Suada Šehovića:

“Ovdje sam četiri godine, kao trener B i prvog tima. Dugo sam pratio Budućnost i ne mogu da se sjetim meča, a da Suad nije imao sjajan pristup, fokus i energiju. On zaslužuje svako poštovanje, kao kapiten ekipe”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prč
Gost
Prč

Volio bih da znam razlog zasto suad vec odavno nema vecu minutazu.malo je igraca koji sa tolikom zeljom ulaze sa klupe na par minuta.energican i izuzetno koristan i zahvalan igrac u oba pravca.daje 100% sebe igrao dva napada ili cijelu utakmicu.kad bi nasi mladji naucili to od njega.

Bulat
Gost
Bulat

Bilo je dosta teže u odnosu na očekivanja, ali I ovo je dokaz da su potpuno zreli kao ekipa.Kada dobijete utakmicu uz prilično teškoća I odredjenih slabosti to je znak velikih. Ogroman teret na Nikolu ali on zaista igra u životnoj formi.Kada se Kobs uključi biće još bolji,jer će biti rasterećeniji.Jedino Von ne nalazi sebe.Mijović potvrdjuje da je izrastao u… Više »

Pero s pumpe
Gost
Pero s pumpe

Suad treba da ostane u klubu i nakon završetka igračke karijere!Kao i Gašo što je ostao!
To je naš kapiten!

EDI
Gost
EDI

Suad je izvanredan motivator ekipe. Svaka čast!

Milan
Gost
Milan

Koji je rezultat?

Send this to a friend