Košarka ABA liga

Mornar ima bolje rezultate, nego igru

Košarkaši Mornara pobijedili su Zadar u sedmom kolu ABA lige.

Barani su tako došli do učinka od četiri trijumfa i tri poraza i u igri su za neko od prva četiri mjesta.

„Iskren da budem, imamo bolji rezultat nego što igramo. Četiri pobjede i tri poraza na početku ovako ujednačenog prvenstva nije loš rezultat. Možda su očekivanja bila malo veća, moglo je i bolje, a moglo je i gore. Tu smo gje smo, još smo u dobroj poziciji da napravimo još koji korak prema vrhu. Ali, ako mislimo to da uradimo moramo da radimo veoma mnogo, moramo da popravimo igru, da je dignemo na mnogo veći nivo nego što smo u ovom trenutku.” kazao je trener Mihailo Pavićević i dodao:

“Sa ove utakmice bih izdvojio voljni momenta kod mojih igrača koji je bio na daleko većem nivou nego na nekim prethodnim utakmicama. Bilo je želje i volje, ali i puno grešaka i dekoncentracije u odbarni, pogotovo u prvom poluvremenu. Vidio se jedan grč kod njih, pokušali smo u svalčionici da ih opustimo, da odigramo što je moguće opuštenije, ali čvrsto.”

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bnjj
Gost
Bnjj

Jedna amaterska ekipa, igrači su tu samo novac da uzmu

brko mali
Gost
brko mali

druze vi nemate odbranu, ne igrate odbranu uopste, toliko koseva ste primili od najgore ekipe u aba!!!! Popravite odbranu i uz malo bolju timsku igru u napadu bicete masu bolji

Send this to a friend