Košarka

Naporan rad je šansa Budućnosti smatra Džikić

Košarkaši Budućnosti Voli nastavljaju paklen ritam mečeva.

Poslije poraza od Darušafake plavo-bijeli bukvalno nemaju vremena ni da predahnu. Već u četvrtak ih čeka novi veliki izazov u elitnom takmičenju, rival je Makabi.

Podgoričani su sa dva poraza otvorili sezonu Evrolige, a u oba meča propuštena je šansa da se uradi i više, smatra trener Aleksandar Džikić.

“Makabi će biti naša četvrta utakmica u sedam dana. Imali smo svoje šanse u oba meča Evrolige, ali ih nismo iskoristili. Naš protivnik je odlična ekipa, imaju velika očekivanja za ovu sezonu. Svjesni smo da oni imaju veći talenat, i samo radom možemo da nadoknadimo taj zaostatak. Naporni rad – to
je naša šansa. ” kazao je Džikić.

Nkola Ivanović nije zadovoljan nastupom ekipe u prethodnim mečevima.

“Još jedan veliki izazov je pred nama. Nismo odigrali prethodne utakmice kako smo željeli ali nam je cilj da rastemo kao ekipa iz utakmice u utakmicu. Takođe, napredak treba da se vidi i u sledećem meču protiv Makabija. Opet se očekuje puna dvorana i nadam se jedan lijepi meč.” poručuje Ivanović.

Meč u Morači igra se sjutra od 20 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
jaaoooo
Gost
jaaoooo

Euroliga je druga dimenzija kosarke… gust raspored i mnogo veliki kvalitet… 4,5 pobjeda ce biti veliki uspjeh… srecno momcima i dzikicu, veliko iskustvo za njih

vozi misko
Gost
vozi misko

podrska za dzikica…doci ce trenutak i kad ova ekipa klikne!

Vartolomej
Gost
Vartolomej

E moj Dzikicu, dobrodošao u Podgoricu. Jedva čekaju ovi glibovi da ne uspiješ.

Da, da...
Gost
Da, da...

Bogomi ka da samo vi imate četiri utakmice u sedam dana. Vazda neki alibi. Bolje bi bilo da ti igrači “ginu” na terenu, da i ti uneseš malo “krvi” tokom utakmice, ali i da uvodiš crnogorske reprezentativce, ma kakvo mišljenje imao o njima. Ili i tim sastavlja Ražnatović, odnosno diriguje ko će koliko da igra.

Send this to a friend