Košarka

Nidam: Stvara se izuzetno kvalitetna ekipa

Povratnik u barski Mornar, Derek Nidam, kaže da će ambicije kluba iduće sezone biti visoke, vjerujući da crnogorski vicešampion može da se umiješa u borbu za plej-of ABA lige.

Crnogorski reprezentativac je treće pojačanje Mornara ovog ljeta, pošto su braća Pavićević prethodno kaparisala Seada Šehovića i Milka Bjelicu.

Pritom, treba istaći, da je uprava produžila saradnju sa Urošem Lukovićem, Nemanjom Vranješom, Vukotom Pavićem, Radivojem Vujoševićem, Markom Mugošom.

“Svaka sezona je priča za sebe. Slažem se da je Mornar tokom prelaznog roka odradio zaista sjajan posao i da se stvara izuzetno kvalitetna ekipa. Još uvijek nije gotova priča kada je roster u pitanju, ali jasno je da će ambicije u sezoni koja slijedi biti vrhunske. Ne možemo da obećamo da ćemo ponovo igrati polufinale ABA lige, niti da ćemo osvojiti titulu. Ali, u svakom slučaju imamo pravo, imamo osnova da se nadamo da uz pomoć navijača koji su uvijek uz klub i kada ide dobro i kada situacija nije u skladu sa očekivanjima, možemo da se umiješamo u borbu za ostvarenje pomenutih ciljeva“, rekao je Nidam za Sport klub.

Novi stari plejmeker Mornara i organizator igre crnogorske reprezentacije, igrao je minule sezone za franscuski Monako i litvanski Ritas.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kutinjo
Gost
Kutinjo

Stvara se dom penzionera,sve igrači 30+ godina🏀😂

Ime
Gost
Ime

Dok god pustate bodove (i himne u sred Bara) Zvezdi, nema velikog kluba od vas. Poy

Lavica
Gost
Lavica

A Rebić ???

Send this to a friend