Košarka Balkanska liga

Osveta ili repriza iz Rožaja

Raspored je takav da će naša dva predstavnika u Balkanskoj ligi igrati drugi put u nedjelju dana – košarkaši Teoda u drugoj meču grupe E večeras (18h) dočekuju Ibar.

U prvom duelu, Rožajci su na svom terenu upisali pobjedu (82:76) i to nakon velikog preokreta. Tivćani su sjajno otvorili meč, vodili su čak 16 razlike, ali se Ibar sjajnom igrom u drugom dijelu vratio, preokrenuo i sačuvao prednost do kraja meča.

Obje ekipe su napravile dobre uvertire pred novi međusobni okršaj. Teodo je upisao još jednu ubjedljivu pobjedu u drugoj rundi Prve lige Crne Gore protiv Jedinstva u gostima, dok je Ibar, takođe kao gost bio bolji od All Starsa.

Druga epizoda velikog rivalstva u svega sedam dana. Da li će Teodo servirati osvetu, ili će Ibar upisati i drugi trijumf u novoj sezoni Balkanske lige.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
enter
Gost
enter

Sramota za KSCG da u ABA 2 ligi bude Studentski centar iako je Ibar imao onako dobru proslu sezonu. Govori sve o domacoj kosarci.

Nije nego
Gost
Nije nego

Domaća košarka nam je ekstra i nikad bolja u istoriji. Bukvalno. Dvije sjajne ekipe u ABA i Evrokupu i čak nekoliko solidnih ekipa u ABA2, i balkanskoj ligi.

Send this to a friend