Košarka

Pajović: Potražnja za ulaznicama ogromna, Morača će izgledati prelijepo

foto: aba-liga.com

Sportski direktor KK Budućnost Voli Gavrilo Pajović kaže da u Podgorici i dalje vlada euforija nakon osvajanja regionalnog takmičenja, te da je potražnja za godišnjim ulaznicama ogromna.

Klub iz Njegoševog parka dočekaće 11. oktobra Armani iz Milana u prvoj rundi Evrolige.

“Pratim radove na dvorani ‘Morača’ i srećan sam kao malo dijete. Izgledaće prelijepo. To je dvorana u kojoj sam napravio prve košarkaške korake, u kojoj sam odrastao i stvarno sam neizmjerno srećan, što smo plasmanom u Evroligu, doveli elitne ekipe u glavni grad Crne Gore, a od ‘Morače’ napravili istinsku ljepoticu, koja će na svakom meču u sezoni koja slijedi biti ispunjena do posljednjeg mjesta, jer je potražnja za godišnjim ulaznicama ogromna. Mislio sam da će se euforija malo stišati tokom ljeta, ali ništa od toga“, rekao je Pajović za Sport Klub i nastavio:

“Jedva čekamo svi u klubu da počne Evroliga. Iluzorno je trošiti riječi o tome kakav smo uspjeh napravili. Rano je da pričamo o ambicijama i ciljevima, ali mislim da smo tokom ljeta odradili sjajan posao na tržištu igrača. Sačuvali smo kompletnu ekipu koja je stigla do titule u ABA ligi, doveli četiri kvalitetna pojačanja. Znam iz iskustva da to nije dovoljno da očekujete dobre rezultate. Potrebno je kao i prošle sezone mnogo rada, truda i odricanja, kako bi se kockice složile u željeni mozaik, kako bi se napravila pozitivna hemija i energija koja nas je nosila do ogromnih uspjeha”, podvukao je sportski direktor “plavih”.

Redove šampiona ABA lige pojačali su Edvin Džekson, Erl Klark, Aron Kraft i Koti Klark.

Ugovore sa podgoričkim klubom su produžili Nikola Ivanović, Nemanja Gordić, Filip Barović, Zoran Nikolić i Sead Šehović.

L.Đ.

Send this to a friend